Bemondhatja a köztévé: megvan a vasárnapi választás végeredménye

Leszóltak a Fideszből, ezért elhallgatták a jobbikos győzelmet, még jobbikos képviselőt sem hívtak be. Ébresztő!

Leszóltak a Fideszből az MTVA felső vezetésének, tudtuk meg köztévés munkatársaktól, hogy nem kell erőltetni a jobbikos választási sikert, amit úgy tűnik, hogy be is tartottak. Mint ismeretes, a választás estéjén nem számoltak be a jobbikos győzelemről, mert szerintük még nem dőlt el, nincs meg a végeredmény. Annak ellenére sem, hogy már a fideszes jelölt is gratulált a jobbikos Rig Lajosnak. Az adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati televízió azóta sem hívott be jobbikos politikust, még a nyertes Rig Lajost sem.

Úgy tudjuk, hogy a Jobbik sajtóosztálya felhívta hétfőn az MTVA figyelmét, hogy akár Vona Gábor is szívesen bemenne egy műsorba, de ennek ellenére sem szólaltattak meg senkit a párttól az eredmény kapcsán.

"Tipikus fideszes, ugyanakkor Észak-Koreát idéző szánalmas cenzúra ez, ami a Fidesz által kézivezérelt médiumok eddigi elhallgatási gyakorlatához képest is példátlannak számít"

- fogalmazott megkeresésünkkor Pál Gábor sajtófőnök.

A bakiparádéiról elhíresült Comedy-HírTV, amelyik Orbán Viktor tapolcai választási körútjáról élőben tudósított, most már bátran bemondhatja a végeredményt, ugyanis a mai napon megvan a végeredmény: információink szerint az utolsó választókör szavazatait (a külföldi szavazatokkal együtt) összeszámolták, és a győzelem itt is egyértelműen Rig Lajosé lett. Kíváncsian várjuk, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében lesz-e most már jobbikos képviselő a köztévében.