Rákapcsolt a Fidesz: megérkezett a kampányízű zsákos burgonya Tiszaújvárosba

Rákapcsolt a Fidesz: megérkezett a kampányízű zsákos burgonya Tiszaújvárosba

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetének központjába, az egyébként hagyományosan ellenzéki/baloldali Tiszaújvárosba szervezett a Fidesz október 3-ra, szombatra kedvezményes zöldségvásárt. 

A "Kedvezményes őszi éléskamra akciót" tegnap jelentették be, és az időpontja alig egy héttel előzi meg az október 11-i időközi országgyűlési választást - és végül is azt sem lehet állítani, hogy ingyen osztogatnák. 

A borsodi kampány amúgy is furcsára sikeredett, az ellenzéki jelölt, Bíró László indulását már a kezdetektől fúrta a kormányzat és a kapcsolat szervei, a kormánypárti Koncz Zsófia pedig kerüli a nyilvánosságot, és csak kontrolált környezetben hajlandó fotózkodni is. 

Legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy testvéréről kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen ifj. Koncz Ferenc a nem fideszes szavazókat ócsárolja. 

"És a büdös jó qrva anyádat támogatnád, kisfiam?" - Koncz Zsófia testvére kérdezte, miután nemet mondtak a Fideszre

Az Inkorrekt a Facebook-oldalán megosztott egy videót, melyen a leírás szerint Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc látható, vélhetően egy call centeres hívás próbáján. "Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetén? Biztos, hogy nem?"