Most nem a menetrendszerű összeomlás, hanem "a közhangulat miatt" lép vissza egy MSZP-s

A szír származású körzeti orvos megijedt a ceglédi esettől.

A szocialista politikus, aki egyébként bicskei körzeti orvos, szerette volna, ha összemossák az MSZP nevét a "migránssimogatókkal", ezért döntött úgy a visszalépés mellett.

Gratulálunk, Fidesz-KDNP: Keresztény, magyar zarándokokra hívtak rendőröket, mert migránsoknak nézték őket

Újabb szégyenletes eset történt a Fidesz politikai hiszterizálása miatt: ezúttal zarándokokra hívtak rendőröket Baranya megyében.A keresztény zarándokok, akik között ott volt az Alfahír egyik olvasója is, január 6-án, szombaton sétáltak a görcsönyi pap társaságában Görcsöny irányából Máriagyűd felé, amikor Ócsárdon járva váratlan társaságot kaptak.

Bourgla Ossamah elmondta, a közhangulat miatt lépett vissza. Elmondása szerint Felcsúton nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, megrémítette. Akkor arra gondolt:

"egy konditerembe sem mehetek le, csak úgy lazán, mert ilyen a közhangulat?"

Menetrendszerű összeomlás? Újabb visszalépés! Lassan már a listáját sem tudja feltölteni az MSZP

Visszalépett a képviselő-jelöltségétől Velez Árpád, mert véleménye szerint Molnár Gyula az MSZP-ből egy "mások után kullogó, kedvetlen, motiválatlan, kiszolgáltatott politikai közösséget csinált". Velez Árpád korábban a szocialisták pártigazgatói pozícióját is betöltötte, a Pest megyei 5-ös számú választókerületben egyfajta politikai ejtőernyősként tekintettek rá.