Mily meglepő: Valószínűleg drogosok lövöldöztek a Béke téren

"Ez egy nyugodt környék."

"Ez egy nyugodt környék"

- jelentette ki em túl meggyőzően a Magyar Nemzetnek egy környékbeli lakó, aki nem látta a tegnapi lövöldözést.

Az eset során három fiatal szóváltásba keveredett egy férfival, aki a vita hevében egyszer csak vaktában lövöldözni kezdett riasztófegyverével.

Akik viszont látták az esetet úgy vélik: mind a négy érintett kábítószer hatása alatt állt, és nagy valószínűséggel herbált, vagy kristályt fogyasztottak.

"Három lövés dördült. Egy pillanat alatt itt voltak a rendőrök és földre is vitték a fickót, aki erre ügyvédet követelt! Hát, nem ügyvédet kapott, az biztos"

- mesélte az egyik környékbeli, aki saját bevallása szerint "addig ugrált volna a (lövöldöző) nyakán, amíg ki nem jön a TEK", ha esetleg eltalálja az ő gyerekét.

A lapnak több lakó is panaszkodott, hogy a környéken igen sok a drogos, akiknek jó része valószínűleg egy, a Fővárosi Vízművek tulajdonában lévő épületnél ütötte föl tanyáját: a megkérdezettek szerint széthagyott tűk és szemét maradnak utánuk, valamint folyamatosan kunyerálnak, így nem meglepő, ha néha ilyen összezördülésbe hajszolják egymást.

Angyalföld a házban: gázpisztollyal zárta le a vitát a Béke térnél

A gyanúsított azt követően adott le több lövést a gáz-riasztófegyverből, hogy szóváltásba keveredett három fiatallal. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, felfegyverkezett garázdaság miatt indult eljárás ellene - közölte a BRFK.