Eb: Rossi és Botka is meglátogatta az arcán súlyosan megsérült Varga Barnabást

Eb: Rossi és Botka is meglátogatta az arcán súlyosan megsérült Varga Barnabást

A stuttgarti kórházban ápolt focistát az Eb magyar-skót mérkőzésén szerzett sérülése miatt műteni kellett, de hamarosan kiengedik.

Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a játékosok nevében Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást, aki vasárnap súlyos fejsérülést szenvedett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon - írja az MTI.

"Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. A látogatók a Ferencvárosi Torna Club játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait"

- olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi Facebook-bejegyzésében.

A csatár a 68. percben ütközött a skótok kapusával, ami után hosszú percekig ápolták a pályán, majd lepellel körbekerítve hordágyon hagyta el a gyepet, a stadionból pedig az egyik helyi kórházba szállították. Ott hétfőn Varga többszörös csonttörés miatt arcműtéten esett át és az MLSZ tájékoztatása szerint várhatóan szerdán engedhetik ki.

Emlékezetes, az A-csoport harmadik fordulójában a magyar válogatott 1-0-ra nyert Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával, ezzel három ponttal a harmadik helyen végzett, és így a csapat még reménykedhet a nyolcaddöntőbe jutásban.

(Címlapkép: Varga Barnabást látogatják meg, miután fejsérülést szenvedett az Eb-n - MLSZ/Facebook)