Egy nap után kirúgták a „nagy visszatérő” Pálffy Istvánt a HírTV-től

Egy nap után kirúgták a „nagy visszatérő” Pálffy Istvánt a HírTV-től

Pálffy a pedofilokkal szembeni megértésről győzködte MZP-t, amit a kormánypárti csatorna érthetően nem díjazott és azonnali hatállyal rúgta ki a most már csak volt híradóst.

Az Alfahír is beszámolt a kormányzati politikából a képernyőre visszatérő Pálffy István első HírTV-s szerepléséről, ami igencsak gyengécskére sikeredett. Az élő műsorban Pálffy, a pedofilokkal szembeni türelemről próbálta győzködni Márki-Zay Pétert.

Ez viszont érthetően nem volt vállalható - egyébként nemcsak a kormánypárti média zászlóshajójának tekintett HírTV-ben - hanem egyetlen szerkesztőségben sem. A Blikk úgy értesült, hogy a csatornánál sem tűrték a „pedofil simogatást” és másnap, azaz ma, rövid úton azonnali hatállyal kirúgták Pálffy Istvánt, amit délután közöltek a HírTV munkatársaival is. A csatorna megerősítette a Blikk információját, de a bulvárlap által feltett kérdésekre - egyelőre - nem válaszoltak.

A lap korábban arról is írt, hogy Pálffy szerződtetését korántsem fogadták kitörő örömmel a HírTV-ben mivel úgy tudni, a most kirúgott Pálffy István állítólag csúcsgázsiért tért vissza (volna) vissza a képernyőre, ami jelentős bérfeszültséget okozott a kormánypárti csatornánál.

Címlapkép: Pálffy István, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. október 29-én. Fotó: MTI/Kovács Attila