Egy napon említik Fekete Pákót Dugovics Titusszal

Humorosnak szánt összeállítást közölt a balliberális 444.hu "10 bevándorló, akik nélkül szürkébb lenne Magyarország" címmel.


A listában megtalálhatjuk Dugovics Tituszt, aki hősként vonult be a történelembe, miután a legenda szerint az 1456-os nándorfehérvári csatában a török zászlótartó katonát magával rántva halt hősi halált, de itt szerepel Eduardo Rózsa-Flores is, akit 2009. áprilisában, Bolíviában lőttek agyon.

Ez idáig talán rendben is volna, a 444.hu szerint viszont színesebbé tette Magyarországot a Fidesz-közeli, adótartozást felhalmozó cégeket felvásárló Kaya Ibrahim és Joszip Tot is, csakúgy, mint Vujity Tvrtko (eredeti nevén Balogh Szilárd) műsorvezető, Delhusa Gjon énekes, Alekosz, Cristofel (valóságshow szereplők), Joshi Bharat és Fekete Pákó is. Utóbbit egyébként épp Dugovics Titusz és Rózsa-Flores közé sikerült elhelyezni a listán.

Viccnek gyenge, provokációnak meg túl kevés ahhoz, hogy feldühödött polgárok rohamozzák meg a portál Margit körúti szerkesztőségét. Talán majd legközelebb.