Álomesküvő: Várkonyi 485 ezres lábbelit viselt, Mészáros öltönyének csak az anyaga minimum 300 ezer forintba került

Álomesküvő: Várkonyi 485 ezres lábbelit viselt, Mészáros öltönyének csak az anyaga minimum 300 ezer forintba került

A Blikk divattervezőket kérdezett a Mészáros Lőrinc - Várkonyi Andrea esküvő kapcsán, és egy-két részlettel gazdagabbak lettünk. A mennyasszonyi ruhát tervező Merő Péter szerint nem volt cél, hogy a ruhaköltemény fehér legyen, itt is szóba került az ekrü és a pezsgőszín is, végül az utóbbira esett a választás – árulta el Merő.

"Azt gondolom, nagyon visszafogott, egyben elegáns lett a végeredmény, csak diszkréten hangsúlyoztuk a vonalait, igyekeztünk olyan sziluettet készíteni ami a legjobban állt Andreának. Nem volt nehéz dolgunk, mert Andrea alkata nagyon nőies így könnyen és jól öltöztethető, akivel nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, mivel száz százalékig bízott a javaslataimban"

- fogalmazott a tervező.

Herczeg Zoltán divattervezőt az árakról kérdezték. Szerinte, ha Várkonyi Andrea ruhájához az anyagot külföldről hozatták, akkor "olyan 50-100 ezer forint körül lehetett métere, de határ a csillagos ég. Legalább kellett 5-6 méter anyag a ruhához".

Mészáros Lőrinc öltözékével viszont elégedett volt. 

"Klasszikus diplomatakék, elegáns darab, amely tökéletesen áll rajta. Nehéz lenne megmondani, nagy divatházból való-e, bár annyira passzol rá, hogy valószínűbb, hogy rá tervezték. Itt is nehéz megmondani a pontos árat, de ha tippelnem kéne, csak az anyag legalább 300 ezer forintba került"

- közölte Herczeg Zoltán.

Álommenü a Mészáros-Várkonyi-lagzin: a homár-mangó krémfreschtől a bélszínen át a birkapörköltig

Pénteken került sor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjére Alcsútdobozon, az alcsúti arborétumban. Vasárnap este pedig a Blikk jóvoltából nyilvánossá vált, hogy pontosan milyen finomságokból állt az álompár lakodalmán felszolgált menü. Az esküvői menükártyán szereplő elnevezésekből kiindulva a felsorolt fogások többsége bizonyára nem mindennapi gasztronómiai élményt nyújthatott - bár az alábbi luxusételek egy részének létezéséről a legtöbben jó eséllyel csak most értesülhettünk először.

A Blikk arról is írt, hogy Várkonyi Andrea az oltár előtt egy klasszikus gyöngysort viselt még, illetve feltételezhetően egy Jimmy Choo cipőt. A tíz centis sarkú, nyitott orrú, kézzel készített lábbelit kifejezetten esküvőkre ajánlják, a kristályokkal díszített darab ára 485 ezer forintnyi euró.