Expressz arcápolási rutin a sietős napokra (x)

Expressz arcápolási rutin a sietős napokra (x)

Nincs sok időd, de mégis szeretnéd gyorsan felfrissíteni a bőrödet egy közelgő esemény vagy randi előtt? A mai cikkünkben mutatunk egy egyszerűsített arcápolási rutint, amely a hidratálásra és az egészséges ragyogásra összpontosít.

Tisztítás

Mivel egy ház sem épülhet fel alapok nélkül, így a bőrápolási rutinból sem maradhat ki a bőr alapos megtisztítása. Ehhez válassz a QMS Medicosmetics Hungary termékei közül egy gyengéd ásványi olajoktól mentes mélytisztítót, amely a pórusok mélyébe hatolva távolítja el a környezeti szennyeződéseket, a faggyút, a verejtéket, a sminklerakódásokat és az elhalt bőrsejteket.

Hámlasztás (heti egyszer)

Abban az esetben, ha van néhány extra perced, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy fontold meg a QMS egyik enyhe, gyümölcssavas hámlasztójának a használatát, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket, és elősegítsd a simább arcbőr kialakulását.

Ez a készítmény ugyanis fokozza a bőröd alsóbb rétegében a nedvességtároló rostok újraképződését, stimulálja a fibroblaszt sejteket, illetve megvédi a kollagén- és rugalmas rostokat a szabadgyököktől.

Amennyiben az átlagnál érzékenyebb a bőrrel rendelkezel, a márka kínálatában erre is találhatsz megfelelő peelinget.

Tonizálás

A bőr PH értékének visszaállításához nagyon fontos, hogy a lemosás után használj arctonikot.

A QMS Hydrating Toner minden bőrtípusra alkalmas, varázsmogyoróval, allantoinnal és panthenollal. Tökéletes társa a QMS mélytisztítónak.

Hidratálómaszk

A fenti lépések elvégzése után jöhet a QMS méltán népszerű fátyolmaszkjának alkalmazása, amely a magas hialuronsav és tengeri kollagén tartalmának köszönhetően akár már 10 perc alatt képes lesz felfrissíteni a meggyötört arcbőrt. Megnyugtatja, és feltölti nedvességgel, amelynek köszönhetően az apróbb ráncok eltűnnek.

A használata rendkívül egyszerű: tedd bele a tablettát a mellékelt mérőpohárba, adj hozzá 10 ml Activator folyadékot, és, ha kellőképpen beszívta, a maszkot hajtogasd ki, és simítsd rá úgy az arcodra, hogy az teljesen illeszkedjen!

Ezt követően hagynod kell körülbelül 10 percig hatni, majd miután ez letelt távolítsd el, és hagyd, hogy a maradék szérum beszívódjon.

Végül pedig vidd fel a bőrödnek leginkább megfelelő QMS hidratálókrémet. Száraz és érzékeny bőrre a selyemproteint, exkluzív kagylógyöngy kivonatot és értékes növényi olajakat tartalmazó Advanced Pearl Protein, míg az olajos bőrre Epigen Pollution Defense használata javasolt.

Napvédő krém (nappal)

Amennyiben az a bizonyos esemény nappal van, akkor fejjezd be az arcápolási rutinodat egy széles spektrumú, legalább SPF 30-as fényvédővel! Ez abban az esetben is fontos, hogy ha nem tervezel sok időt a szabadban tölteni, mivel a káros UV-sugarak a bőrödet az ablakon keresztül ugyanúgy érik.

Ha bármi kérdésed lenne az említett termékeket illetően, keresd fel a QMS oldalát, ahol minden egyes terméknél részletes leírást találhatsz, vagy fordulj közvetlenül a szakértő munkatársakhoz, akik majd mindent megválaszolnak!