Jakab Péter: "A TV2 után most a Magyar Nemzetről mondta ki a bíróság: megint hazudtak rólam"

Jakab Péter: "A TV2 után most a Magyar Nemzetről mondta ki a bíróság: megint hazudtak rólam"

Jakab Péter, a Jobbik elnöke a tegnapi naphoz hasonlóan ma egy újabb kormányzati álhírt leplezett le. Mert - mint az a Facebook-oldalán írta -

"lassan minden napra jut egy bírósági ítélet valamilyen fideszes hazugságról."

"A TV2 után most a Magyar Nemzetről mondta ki a bíróság: megint hazudtak rólam. Ők azt találták ki, hogy államtitoksértésre köteleztem az egyik képviselőtársamat azért, hogy így tereljem el a figyelmet a februári autóbalesetemről"

- foglalta össze az esetet Jakab Péter. 

Ez egyébként Stummer Jánossal, a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnökével kapcsolatos sztori. A politikus ugyanis megosztotta a nyilvánossággal, hogy a Puskás Aréna alá egy aluljárót építenének, ami a stadion VIP-páholyához vezetne, és az egész projektet a Nemzetbiztonsági Bizottságon keresztül verték volna keresztül, titkosítva. A Fidesz akkor azt találta ki jobb híján, hogy Stummer János azért jött elő az üggyel, hogy elterelje a figyelmet egy koccanásos balesetről, amelynek passzív részese volt Jakab Péter. 

"Kreatívak, nem?"

- fűzi hozzá a pártelnök. 

"Hazudtak, pereltem, nyertem. Már megint. Ahány fideszes csatorna, annyi hazugság. Jó lesz ennek most már véget vetni tavasszal. Rajtam nem fog múlni"

- zárja bejegyzését.