Jakabbal próbálkozott a váci fidelitasos, aki azért nem lát magyar kórházat, mert egészségesen él

Jakabbal próbálkozott a váci fidelitasos, aki azért nem lát magyar kórházat, mert egészségesen él

Vácon tartott sajtótájékoztatót Jakab Péter, a Jobbik elnöke Inotay Gergellyel, az Egységben Magyarországért helyi jelöltjével, ahol megjelent a helyi Fidelitas elnöke, Szabó Csaba is, aki megpróbálta megvédeni a Fidesz-kormányt, mondanunk sem kell, hogy nem túl nagy sikerrel.

Szabó azt kezdte el bizonygatni, hogy nem is olyan rossz az egészségügy az országban, "hát most kaptak fizetésemelést" - mondta. Jakab Péter kérdésére, miszerint volt-e már kórházban, látta-e, hogy milyen állapotok vannak ott, csak annyit tudott válaszolni Szabó, hogy nem sűrűn jár oda, mert "figyel az egészségére".

Nagyon sokan nem tudnak vigyázni az egészségükre, mert a havi nettó 140 ezer forintból nem tudnak egészségesen táplálkozni, még almára sem telik

- hívta fel rá a figyelmet Jakab Péter.

Arra a kérdésre, hogy tudja-e mennyivel nagyobb még a szlovák minimálbér is a magyarnál, Szabó annyit válaszolt, hogy nem tudja, mert "nem él Szlovákiában", szerinte a munkavállalók meg vannak elégedve itthon is a bérükkel. 

Videó: Jakab Péter 2 perc 30 másodperc alatt semmisítette meg az őt párizsivel provokáló KDNP-s aktivistákat

Ha túltesszük magunkat azon a híresztelésen, hogy a KDNP nevű párt tényleg létezik, és még azt is elhisszük, hogy ennek a pártnak ifjúsági szervezete van, mi több, van elég kreativitásunk elképzelni azt az állapotot, amikor egy random magyar fiatal fogja magát, és belép ebbe az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségnek nevezett klubba, csak akkor juthatunk csak el addig a tudományos igényű felismerésig, hogy ha ezeket a srácokat provokátorként ráküldik Jakab Péterre, akkor abból olyan érveléstechnikai vérengzés lesz, hogy azon sem kell meglepődni, ha a büszke férfiként érkező, de megszeppen

Szabó a VácOnline "újságírójaként" volt jelen, amelyről korábban megírtuk, hogy a kiadó kft. annak a Zámbó Emesének a kizárólagos tulajdonában van, aki a Fidesz-KDNP színeiben indult a helyi választáson és Rétvári Bence emberének tartják a városban.

Szabó Csabáról is írtunk már 2019-ben, amikor szintén a VácOnline nevében kereste telefonon a Jobbik helyi politikusát.

A Fidelitas-elnök írja a helyi újságot Vácon

Aláírás nélküli levélben kereste meg a váci Jobbik elnökét az egyik, erősen kormánypárti beállítottságú helyi híroldal, hogy az ellenzéki megállapodásról érdeklődjön. Fehér Zsolt válaszolt ugyan, de pár nap múlva telefonon is érdeklődtek a VácOnline-tól, hogy ugyanazokat a kérdéseket feltegyék neki.