Hazudik a Fidesz, perel a Jobbik: Nem Vona bont kerítést, hanem Orbán telepít be titokban

A Fidesz mindenkit átvert, még a saját szavazóit is.

Mint közleményükben írták,

a Fidesz beengedett 2300 migránst, a Fidesz lebukott, a Fidesz most menekül.

Ezért kezdtek újabb plakátkampányba, amelyen azt hazudják, hogy a Jobbik elnöke lebontaná azt a kerítést,

amit a Jobbik talált ki, és amelyet csak azért épített meg a Fidesz, mert – mint Tállai András bevallotta – a Jobbik ötleteit lopja el a kormány.

Persze Orbán Viktort a kerítés sem állíthatja meg abban, hogy tömegével, folyamatosan és titokban engedje be migránsok ezreit – tették hozzá.

Arról, hogy a választók totális idiótának nézésében mi a rendszer, itt írtunk részletesen:

Teljesen hülyének nézi az embereket a Fidesz: ismét látványosan hazudik bele a választók képébe a kerítésről

Elemzők szerint folyamatosan veszíti el értelmiségi bázisát a kormánypárt, ám a Fidesznél úgy kalkulálnak, ez teljesen mindegy. A birtokba vett médiabirodalmon és titkos csatornákon keresztül már a legképtelenebb hazugságokat ismételgetik, abban bízva, hogy az egyszerű választók úgyis elhiszik, amit sokszor elmondanak nekik, ez pedig elég lesz a győzelmükhöz.

A Jobbik mai közleményében egymilliomodik alkalommal is elmondta:

A Jobbikra vár a feladat, hogy határőrséggel megerősített kerítéssel, és a bevándorláspárti, Soros-ösztöndíjas fideszesek elszámoltatásával megálljt parancsoljon Orbánnak és a migránsainak is.

„Addig is az újabb fideszes kamukampány miatt bíróságon veszünk elégtételt” – közölték. Éppen ma számoltunk be arról, hogy az újabb török terrorszervezetes hazugságok miatt is pert indítanak a Fidesz médiagépezetével szemben, tegnap pedig arról számoltunk be, hogy a Vona Gábort ugyanezzel lejárató lapokat első fokon több mint egymillió forintra büntette a bíróság.