Kidobott pénznek tartja a konzultációt, és ragaszkodik igazához a megtámadott vak zenész

Betámadta a Fidesz, de nem hagyja magát.

Weszely szerint minden úgy történt, ahogy azt lánya a nyilvánosság elé tárta, hiába vádolta hazugsággal a Fidesz a Reflektor blogot. Szerintük "békés beszélgetés" zajlott a művész ajtaja előtt, ám a vak férfi kitart az eredeti verzió mellett.

Miután a fideszes aktivisták megkérdezték, kitöltötte-e már a nemzeti konzultációs kérdőívet, Weszely úgy felelt:

"Egy szart, kidobtam a kukába."

Erre a két nő sorosbérencezésbe kezdett, és az egyikük meghúzta az idős férfi haját, a másik pedig a fülét, csak hogy tudja, hol a helye.

A zongoraművész szerint az önkéntesek nem is tudtak arról, hogy ő vak, és annyit mondtak neki, mielőtt elviharzottak:

"Ott van a rohadt postaládájában a tájékoztató füzet, olvassa el!"

Azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz lányának, Weszely Zsuzsának is - aki az LMP kommunikációs tanácsadója - nekiment a Fidesz, egy dunántúli mondást idézett a Magyar Nemzetnek:

"Aki amivel bánik, attól kenődik."

A művész elmondta: nagyon megrendítette az eset, ezért engedte lányának, hogy nyilvánosságra hozza azt.

Weszely sajnálatosnak nevezte, hogy nyugdíjas emberek inzultálnak másokat a nézeteikkel, és esernyőkkel verik az újságírókat az Orbán-beszéd alatt.

Megtépték a vak művészt a fideszes nénik, mert nem érdekelte a nemzeti konzultáció

A Reflektor blog olvasói levél alapján számolt be a történtekről, amit később a művész is megerősített. "Fideszes nénikből" álló különítmény promózta a Soros Györgyről szóló nemzeti konzultációt, ezért csöngettek be a 65 éves látássérült művészhez is.Az áldozat lánya számolt be arról, hogy mi történt Weszely Ernővel, az elismert zongora- és harmonikaművésszel.