Fideszes gyermekvédelem: meztelen képet tett ki egy kiskorúról a váci polgármesterjelölt

Fideszes gyermekvédelem: meztelen képet tett ki egy kiskorúról a váci polgármesterjelölt

Bárki láthatta a fideszes politikus közösségimédia-profilját, de azóta eltűnt a fotó. Ezzel gyakorlatilag védtelenné tette a gyermeket az internetes pedofilokkal szemben.

Imre Zsolt, a Fidesz váci polgármesterjelöltje a bárki által megnézhető Facebook-oldalára töltött fel egy olyan képet, amely a gyermek teljes meztelen testét ábrázolja – számol be a vaceskornyeke.hu. A portál azt írja, a kép a nem regisztrált felhasználók számára is látható,

nyilvános megosztású, azaz az interneten bárki hozzáférhetett. Így az olyan pedofilok is, akiket a Fidesz korábban kitüntetett, majd a bűntársát elnöki kegyelemmel szabadon engedte.

Azóta azonban már eltűnt a fotó.

Nem látja, vagy nem akarja látni

Ahogy a portál is rámutat, nem valószínű, hogy Imre Zsolt pedofil bűncselekményt követett el, mindenesetre a kép sokat elárul a polgármesterjelöltről. Helytelen egy gyermekről meztelen képet posztolni, hiszen így a kiskorú az internetes pedofilok szabad prédájává válhat. Csak emlékeztetőül:

a fideszes diplomata, 19 ezer gyermekekről készült, pornográf fotót tárolt a laptopján. Kónya Endre a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának falazott, mégis köztársasági kegyelemben részesült. Ott van maga az igazgató, aki évekig molesztálta a rábízott fiatalokat. És egy másik, korábbi eset: egy budapesti gyermekotthon nevelője kislányokkal fürdött, velük aludt, mégis szabadon, közös megegyezéssel távozhatott az intézményből.

A fideszesek és a párthoz közelállók körében sok a botrányos ügy. A váci polgármesterjelölt vagy nem veszi észre a kockázatot, vagy abba az illúzióba ringatja magát, hogy az általa posztolt képet csakis kedves, jó szándékú emberek láthatják. Előbbi felelőtlenségre, utóbbi naivságra utal – mindkettő elég nagy baj, ha az illető polgármesternek készül. A vaceskornyeke.hu kereken kimondja:

Imre Zsolt alkalmatlan arra, hogy egy kiskorút megvédjen az internetes pedofiloktól.

Ha van is nyaralós, babafürdetős kép a családi fotóalbumban, azt egy felelős családapa nem teszi bárki által hozzáférhetővé. Hogy akarja vezetni Vácot Imre, ha még ilyen alapvető dolgokkal sincs tisztában? Hogy akarja megvédeni a váci gyermekeket és családokat?

Isten óvja Vácot, de főleg a váci gyerekeket attól, hogy Imre Zsolt hatalomra kerüljön.

(Címlapkép: Imre Zsolt Facebook-oldala)