Jakab: "Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!"

Jakab: "Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!"

Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!

- kezdi Jakab Péter a Jobbik miniszerelnök-jelöltje szombat esti Facebook-posztját, melyben a legutóbbi bírságára, a "ficsúrozásért" Kövér László által rárótt mintegy 10 milliós pénzbüntetésre utal, és egyúttal rögtön megköszöni a pártelnök a rengeteg hozzá érkezett támogató levelet is ennek kapcsán. 

Jakab: Most már tudjuk, mennyit ér az a szó, hogy ficsúr, ha fideszesre mondják. Közel 10 milliót

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán írt arról kedden, hogy miközben ő nem mondhatja ki azokat a szavakat a Parlamentben, mint bűnöző, elvtárs, vagy hogy ficsúr, addig a fideszesek szájából a fentiekhez hasonló szavak hangzottak el.

Az orbáni világban a tolvajok azt gondolják, meg tudják akadályozni a rendszerváltást és az elszámoltatást, ha anyagilag ellehetetlenítenek

- folytatja Jakab, majd hozzá is teszi:

Tévednek! Sosem fogok meghátrálni, sosem fogom elárulni az ügyet, amiért parlamenti képviselő lettem.

- írja az ellenzéki politikus, kitérve arra is, mint fogalmaz:

Az én küldetésem az, hogy a Ti hangotok legyek! Azoké, akiket kisemmiztek, becsaptak, megaláztak, leproliztak a fideszes ficsúrok, az Orbánok, Kövérek, Rogánok rendszere.

Jakab Péter leszögezi, hogy "addig nem nyugszik, amíg meg nem fizetnek a tolvajok", és 

nem áll meg, amíg vissza nem vesszük Orbán strómanjaitól az ellopott ezermilliárdokat, és vissza nem adjuk a magyar embereknek!

Azt is nyomatékosítja, hogy 

addig nem hátrálok, amíg valóra nem váltjuk a rendszerváltás be nem teljesített ígéretét, hogy végre elhozzuk a jólétet és a szabadságot minden magyarnak!

Ezután pedig arra biztat, hogy támogatói közül lehetőség szerint csatlakozzanak aktivistának, így eljuttatva "a rendszerváltás reményének hírét a legeldugodtabb falvakba is". Vagy - mint fogalmazott - támogassák abban, hogy a feladat nagy részét átvállalja, és képviseljen az Ország Házában, az utcákon, a közösségi tereken.

Mert háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza, s háromszor annyi pénzt fogunk a ti segítségetekkel gyűjteni, mint amennyi büntetést Kövér elvtárs kiszabott rám

- zárja bejegyzését Jakab, aki köszönettel veszi azt, ha anyagilag tudja bárki támogatni, hogy "állni tudják a büntetéseket és támadni is tudjanak". 

Az országunkat már ellopták, a népünket még nem. Csak rátok számíthatunk, hogy visszavegyük azt, ami a mindannyiunké. Magyarországot!

- jegyezte meg végül.