Két ceglédi politikus lépett át a Jobbikba

Két ceglédi politikus lépett át a Jobbikba

Örömmel jelentem, hogy újabb két lelkes, fiatal politikus csatlakozott a Jobbikhoz, a vidék pártjához! Nagy szeretettel köszöntöm csapatunkban László Ágnest, Cegléd önkormányzati képviselőjét és Varga Franciskát, a Pest megyei közgyűlés képviselőjét – írja Facebook-posztjában Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke.

László Ágnes és Varga Franciska is ceglédi politikusok, az elmúlt ősszel mindketten a helyi ellenzéket tömörítő Czigle Egyesület színeiben indultak önkormányzati képviselőjelöltként. László Ágnes a 3. számú választókörzetben le is győzte a fideszes ellenfelét, Varga Franciska viszont alulmaradt a kormánypárti aspiránssal szemben a 8. választókerületben.

Varga Franciska a Momentum listáján lett a Pest megyei közgyűlés képviselője, a pártot márciusban „személyes okok és ellentétek” miatt hagyta ott. Most Facebook-oldalán azt közölte,

elsősorban továbbra is a Pest megyeiekért kíván dolgozni.

Hozzátette:

a Jobbik Elvi nyilatkozatában megfogalmazott értékrend egy tisztességes, konzervatív emellett modern és 21. századi párt alapjait fekteti le, amelyhez jobboldali érzelmű emberként én is tartozni tudok.

László Ágnes ugyancsak Facebook-oldalán közölte, hogy a konzervatív ellenzéki pártba lép.

Cegléd Város önkormányzati képviselőjeként változatlanul az egyetlen cél, hogy megköszönjem és megszolgáljam azt a támogatást, amit a 2019. választáson a körzet lakói és Cegléd lakói megtiszteltek. Ezt a célt szolgálja többek között csatlakozásom a Jobbik csapatához, ahol a vidéki ember is megbecsülést és tiszteletet kap

– fogalmazott.