Már hazugságvizsgálót is bevetettek, hogy kiderüljön, ki adott igazat a miniszterelnök szájába

Már lassan féléve szökésben van a troll.

Emlékeznek még? Tavaly karácsonykor az akkor már Mészáros Lőrinc (Mediaworks) által bedarált Pannon Lapok Fejér megyei kiadásában a központilag elkészített Orbán-interjú egy alternatív változata jelent meg.

Ebben olyan alapigazságok szerepeltek, minthogy nem csak a pedagógusok bére, hanem

"a kórházi hullák száma is emelkedik".

Azonban nyilvánvaló módon ennek kimondása a miniszterelnöknek nem állt szándékában, ezért a Pannon Lapok Társasága (PLT) öt alkalmazottjától is megvált, igaz utána még két alkalommal digitális formában azért megjelent az "igazságbeszéd".

A rendőrség korábban úgy tájékoztatta a 24.hu-t, hogy május 15-én egy embert hallgatott ki gyanúsítottként „információs rendszerben lévő adat jogosulatlan megváltoztatásával elkövetett információs rendszer vagy adat megsértése” bűntett megalapozott gyanúja miatt. Tehát jóval a tisztogatás után.

A lap legfrisebb információi szerint pedig június elején néhány, Fejér Megyei Hírlaphoz kötődő dolgozót vetettek hazugságvizsgálat alá.

Tehát már lassan féléve szökésben van a troll.

A 24.hu tudomása szerint egyébként nemrég a PLT ügyvezetője, Kázmér Judit megosztotta a PLT dolgozóival, hogy az elképzelések szerint valamikor az ősszel a PLT beolvadhat a Mediaworksbe.