Nem csak a lelátókon, a ruhatárnál is teltház volt a csütörtöki holland-magyar kézilabda meccsen

Nem csak a lelátókon, a ruhatárnál is teltház volt a csütörtöki holland-magyar kézilabda meccsen

Igazán sajátos szervezéssel indult csütörtökön a férfi kézilabda Európa-bajnokság hazánkban, amikor a magyar csapat a hollandok ellen játszott. A 100 milliárd forintból épített, decemberben átadott MVM Dome-ban telt ház volt, a 31-28-as magyar vereséggel záródó mérkőzést a hivatalos jelentés szerint 20 ezer néző követte a helyszínen.

A Telex egyik olvasójának fotója alapján olyan,

mintha a szervezők nem számítottak volna - az amúgy napok óta nagy csinnadrattával előzetesen belengetett - teltházra, legalábbis erre utalt a hatalmasra duzzadt, kígyózó ruhatári sor, ami az omikron szélsebes terjedése idején nem éppen a legszerencsésebb módja a vírus elleni védekezésnek.

A lap információi szerint egyébként a beengedés sem volt zökkenőmentes. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a néhány hét csúszással átadott komplexumban most először tartottak meccset, de hát az ember már csak ilyen: minél hamarabb távozni akar a mérkőzés után, kiváltképp, ha nem kedvezőtlen az eredmény.

Mint arról beszámoltunk, korábban a francia, a szerb és az izlandi válogatott mellett a montenegrói nemzeti csapat is kifogásolta a hazai rendezés körülményeket.

Kézilabda-Eb - Egymás után panaszkodnak a válogatottak a magyar szervezési hiányosságokra

A francia, a szerb és az izlandi válogatott után a montenegrói nemzeti csapat is kifogásolta a magyar körülményeket a csütörtökön induló férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A 24.hu vette észre, hogy a dán Tv2 már szerda este beszámolt, hogy bár elvileg minden csoportellenfelet ugyanabban a debreceni szállodában, a Hotel Lyciumban szállásoltak volna el, a montenegróiakat végül mégsem ott, hanem a várostól 30 km-re fogadták.