Kiröhögte a nemzetközi sajtó a magyar vizes vb kabalaállatát

Vasárnap bemutatásra került a 2017-es budapesti vizes vb kabalaállata, a fehér pulinak gondolt valamit azért még érdemes lenne visszaküldeni egy kicsit a tervezőasztalra és alakítgatni rajta.

A Sportsgrid.com keményen lehúzta Budapest kabalafiguráját. Azt írják, hogy láthatóan nem jutott elég idő a megtervezésére. Valljuk be, van benne némi igazság. Az elméletileg pulinak gondolt figura leginkább egy sárga pólóba bujtatott hóemberre hasonlít, amit aztán fejen öntöttek egy adag tésztával. De az is lehet, hogy ez nem is puli, hanem egy vak komondor.

Van, aki úgy gondolja, hogy valójában Kóbor Jánost formázták meg.

Egy azonban biztos, a fehér állatka kinézeténél talán csak a neve nyomorultabb. A samsungsport.hu azt írja, hogy Bol-Dog névre sikerült elkeresztelni.

Azt nem tudjuk, hogy kinek a keze munkáját dicséri e remek figura. Azt azonban elképzelhetőnek tartjuk, hogy azonos lehet a Ferencváros új kabalaállatát megtervező személlyel. Mint ismeretes a legendás Fradi-sasból sikerült egy Csubakka testtel megáldott csirkét csinálni, amin azóta röhög ország-világ.

Ez a Fradi jelenlegi sas-csirkéje

[[nid:172532]]