Légy naprakész a divat témakörében is! (x)

Légy naprakész a divat témakörében is! (x)

Te is kínosad érzed magad, amikor egy társaságban nem tudsz hozzászólni az elhangzottakhoz? Szeretnél valami érdekes témával előállni, de nincs semmi ötleted, mit mondj? Ha zavar, hogy nem tudsz gördülékenyen társalogni másokkal, gyakran úgy érzed, semmi lényeges vagy vicces nem jut az eszedbe, akkor figyelj!

Van egy nagyszerű ötletünk arra, hogyan tehetsz szert naprakész tudásra! Olvasd rendszeresen a Hírleső weboldal divat témakörében megjelent rövid írásait, és hamarosan te leszel az a társaságban, aki mindig képes színes történetekkel, érdekfeszítő sztorikkal előállni. Ugye, milyen egyszerű?

Milyen témákat találsz a divat témakörében?

A Hírleső egy nagyon népszerű oldal, ahol összegyűjtik a világ minden tájáról a legfrissebb információkat, és minden érdekességet könnyedén, emészthető formában tálalnak. Ezek az írások nagyon rövidek, pár perc alatt el lehet őket olvasni, így buszozás, metrózás közben is szórakozva tanulhatsz.

Ráadásul az itt megjelent cikkek valóban izgalmas témákat vonultatnak fel, legyen szó divatról, technikai újdonságokról vagy lakberendezésről. Ha pedig beérsz a munkahelyedre, és a reggeli közös kávézás közben elmondod a kollégáidnak, mik a legújabb hírek a nagyvilágban, azonnal a figyelem középpontjába kerülhetsz: nyitott és szórakoztató személyiségnek fognak tartani!

Főleg a divat aloldalt érdemes áttanulmányoznod – pláne, ha többségében nőkkel kommunikálsz –, mert itt vannak a legérdekesebb hírek. Elég, ha csak megkérdezed a beszélgetőtársadtól, hogy hallott-e már arról, hogy az új körömdivat az úgynevezett kacsaköröm, máris hosszas diskurzusba bonyolódhattok a téma kapcsán!

Adunk pár tippet!

Nézzük meg konkrétan, hogy mik a legfelkapottabb hírek a divat témakörében! A kacsaköröm kétségkívül vezető hír, hiszen a közösségi médiában sokan keresnek rá, hogyan kell elkészíteni ezt a fajta manikűrt.

De ugyanilyen érdekes az is, hogy már kaphatók olyan gyűrűk, amelyek óraként is használhatók. Japánban most ez igen nagy divat, így valószínűleg hamarosan hazánkban is az lesz. Ezek az apró gyűrűórák ugyanúgy mutatják az időt, mint a hagyományos karórák, csak a dizájnjuk más. Állítólag az áruk sem magas, sok fiatal éppen ezért választja ezt az ékszert.

Ékszerekről, parfümökről mindent tudni fogsz!

Az ékszerekről egyébként igen sok szó esik a Hírleső divat kategóriájában, főleg a gyűrűkről. Megtudhatod például azt is, honnan ered a karikagyűrű (megsúgjuk, hogy az ókori Egyiptomból), és mit jelképezett régen, valamint mit szimbolizál most.

Napjainkban az örök szerelem szimbólumának tartjuk, de az ókorban még azt fejezte ki, hogy aki viseli, az fölött uralkodnak. Évezredekkel ezelőtt csak a nők hordtak karikagyűrűt, és csak a középkorban kezdték el a férfiak is használni, de akkor már ékszerként.

Egyiptom egyébként eléggé népszerű téma a beszélgetések során. Biztosan lenyűgözöl mindenkit, ha megemlíted, hogy nemrégiben kiderült, milyen illatú volt Kleopátra parfümje. Akarod tudni? Olvasd el hát a vonatkozó cikket a Hírleső oldalán!