Mol Vidi vezetőedzője: „senki nem veheti el tőlünk, hogy nagyot álmodjunk”

Büszkék arra, hogy Magyarországot képviselhetik a BL-selejtezőben.

Marko Nikolics kifejtette: egy nagyon jó csapat ellen játszanak kedden, de senki nem veheti el tőlük, hogy nagyot álmodjanak. Mindent meg fognak tenni azért, hogy ez az álom folytatódjon.

„Egy jó stadionban, jó ellenfél ellen, jó meccset várok. Tiszteljük a Malmö együttesét, de hiszünk magunkban, készen állunk a mérkőzésre”

- mondta Marko Nikolics.

Reagált arra is, hogy Uwe Rösler, a Malmö vezetőedzője azt mondta: barátjától, Thomas Dolltól sok információt kapott a Vidiről.

„Ami azt illeti, a XXI. században igazság szerint szinte minden meccset lehet nézni különböző technológiák segítségével, így nagy titkok nincsenek”

- válaszolta a Mol Vidi trénere. Szerinte a Malmö egy komoly csapat, és biztosan komoly kutatómunkát végzett a magyar csapat játékát illetően, de ezt ők is megtették velük kapcsolatban.

A Nemzeti Sport kérdésére válaszolva Marko Nikolics kijelentette:

„Minden tiszteletem a Malmö csapatáé, de maximálisan bízom az enyémben – minden elkövetünk az újabb bravúrért! Tudjuk, ha maradandót akarunk alkotni, ahhoz megint nagyot kell lépnünk.”

A Mol Vidi FC mérkőzésére kedden 19:15-től kerül sor a Malmö vendégeként, majd a visszavágó egy héttel később - augusztus 14-én - 20 órától a felcsúti Pancho Arénában lesz.

(fotó: 366 Football)