Meglepetés: Várkonyi Andrea újabb cégvezetői posztot kapott

Meglepetés: Várkonyi Andrea újabb cégvezetői posztot kapott

Nemcsak Orbán Viktor multimilliárdos barátja tud sikert sikerre halmozni, hanem Várkonyi Andrea is igencsak sikeres üzletasszony.

Még tavaly novemberben került a leggazdagabb magyarhoz, Mészáros Lőrinchez a VM Medical Zrt., amelyről az Mfor.hu akkoriban azt írta, hogy a neve alapján vélhetően az egészségügyhöz kapcsolódó cég. Ebben az időben, mindössze öt nap alatt az Orbán Viktor barátságát maga mögött tudó felcsúti dollármilliárdos három holdinggal is gazdagabb lett.

Azonban most az Rtl.hu vette észre, hogy a VM Medical Property Invest Zrt. tulajdonosa a fenti VM Medical Zrt. és dr. Majorosi Zoltán, aki több egészségügyi cégben is aktív, köztük a Királyhágó téren működő Medical Academy Kft.-ben is. A VM Medical Property Invest Zrt.-nek egyébként az ingatlankezelés a főtevékenysége. A portál szerint

a VM Medical Property Invest Zrt.-nek két vezető tisztségviselővel büszkélkedhet: ők név szerint Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea.

Érdeklődésükre viszont nem érkezett még válasz a részletekkel kapcsolatosan, sem a cég, sem pedig Majorosi részéről.

Az Mfor.hu szeptemberi listája alapján nem csupán a NER multimilliárdosa képes sikert sikerre halmozni, de Várkonyi Andrea is igencsak sikeres üzletasszony: a magyar politikusok és közéleti szereplők volt és jelenlegi feleségei között a negyedik helyet szerezte meg az elmúlt öt évben feljegyzett 948 millió forint osztalékkal. A sikerhez nagyban hozzájárulnak férje vállalkozásai is, ugyanis például Várkonyi cége készíti a Mészáros Lőrinchez köthető gigabank, az MBH Bank reklámkampányát.

(Címlapkép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc - Béli Balázs/Alfahír)