Miért érdemes fülbevalót viselni? (x)

Miért érdemes fülbevalót viselni? (x)

Sokféle ékszert hordhatunk: ezek funkciója az, hogy feldobja a megjelenésünket, egyedivé tegyen bennünket, valamint általuk kifejezhetjük ízlésünket és személyiségünket is.

Nyakláncok, karláncok, charmok, gyűrűk, órák között válogathatunk, és természetesen ebbe a csoportba tartoznak a fülbevalók is. Azonban a fülbevalók emellett egy másik funkcióval is rendelkeznek, ezáltal nem csupán díszítésként szolgálnak, hanem egyúttal meg is tudják változtatni arcunk arányait, vagyis optikai hatásuk is van az arcra.

Az arc van a fókuszban!

Kétségtelen, hogy ha találkozunk valakivel, akkor azonnal az arcunkat fogja meglátni, ezért nagyon fontos része ez a testnek. A hölgyek sminkkel igyekeznek az arcukat még előnyösebbé varázsolni, de az Órashop.hu Thomas Sabo fülbevalói is nagyban hozzájárulhatnak a remek megjelenéshez.

Ma már számtalan tartós vagy hosszú ideig tartó sminkhatást érhetünk el, hiszen létezik szemöldök-, szemhéj és ajaktetoválás, de a tartós műszempilla is mindennapos viseletté vált. Ha pedig szeretnéd a megjelenésedet még szebbé varázsolni, akkor válassz egy arcformádhoz illő fülbevalót!

Arra is ügyelj, hogy a hajad rendezett legyen, hiszen hiába a szép smink és az elegáns vagy trendi ruha, ha a haj hagy némi kívánnivalót maga után. Mosd meg rendszeresen, és szárítsd formára, hosszú haj esetén, ha nem volt időd foglalkozni vele, akkor pillanatok alatt készíthetsz egy vagány kontyot, vagy csak egyszerűen kösd össze. A szárazsampon is gyors és átmeneti megoldást nyújthat.

Hogyan válaszd ki a hozzád illő Thomas Sabo fülbevalót?

Thomas Sabo arról híres, hogy nagyon egyedi, exkluzív, színes és gyönyörű ékszereket tervez, ezáltal pedig mindenképpen érdemes megcsodálni a kollekcióját, valamint beszerezni néhány, az arcformádhoz illő darabot. Hidd el, ezek az ékek nem téveszthetőek össze egyetlen más márkával sem, mivel a tervező tehetsége átüt minden egyes darabon. Thomas Sabo ugyanis imádja a színeket, az apró részleteket, a különleges megjelenítést, és minden terméke kiváló minőségű és tartós.

A Thomas Sabo fülbevalók

Ezek az ékszerek 925 Sterling ezüstből készülnek, melyek sárgaarany vagy rozéarany futtatást is kaphatnak. A díszítésről kristályok, színes tűzzománc, különféle féldrágakövek gondoskodnak, így nagyon izgalmas hatást tudnak kelteni. Ezek, különösen az arc környékén, vibrálóvá és élettelivé teszik az arcbőrt, kiemelik annak ragyogását.

Ha tudod, hogy milyen formájú az arcod, akkor keress tudatosan olyan fülbevalókat, melyek ehhez az arctípushoz illenek. A kerek arcformát nyújtsd hosszú, lógós fülbevalóval, ha pedig szögletes az arcod, akkor lágyítsd kerek formákkal. Az ovális és a szív alakú archoz szinte bármilyen alak megfelelő, de fontos, hogy a színek és a formák tekintetében magadhoz illőnek érezd az adott ékszert.

A fülbevaló vásárlásakor tehát érdemes figyelembe venni az arc adottságait, emellett azonban nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziádat, és választhatsz bármilyen színt, formát, alakzatot, hiszen Thomas Sabo abszolút partner ebben!