MSZP Roma Tagozata: „keleti hordabéli csicskák”

Az elmúlt napokban magyarellenes és uszító hangvételű posztban gyalázták a többségi nemzetet, majd vérgőzös hangulatban arról írtak, hogy kiket végeztetnének ki.  Legfrissebb bejegyzésükben sem finomkodtak, ismét sikerült primitív fröcsögést hányniuk az üzenőfalukra.

Az apropót a TV2 egyik bulvárhíre szolgáltatta. „Cigányok az esti buliba nem jöhetnek!”, ezt írták egy buli plakátjára Somogyszobon. A szervező, akinek a neve is szerepel a plakáton, tagadja, hogy ilyet írt volna ki. A falubeliek állítólag felháborodtak, a kocsma vendégei pedig azt mondják, a „rasszista felirattal szégyenbe hozták a falut”. A somogyszobi végül elmaradt.

Erre a hírre reagált rasszista kijelentésekkel az MSZP Roma Tagozata a Facebookon:

„Sokat szenvedett hazaszerető roma népünk újabb megalázással nézett szemben egy somogyi faluban. Természetesen mi biztosak vagyunk abban, hogy a helyiek igazat mondanak, és nem ők követték el ezt az ősemberre jellemző bűnt. Szerintünk azok az identitászavaros, keleti hordabéli csicskák voltak, akik soha nem merik vállalni a felelősséget. Ezen barbár csoporttól már megszokhattuk, hogy gyávák, hiszen a történelem folyamán annyiszor bújtak el, amikor felelősségvállalásról volt szó. Trianont is nekik köszönhetjük. Soha nem foglalkoztak a hazánkkal.”

Az MSZP Roma Tagozatnak az a Balogh Artúr a vezetője, akit a baloldali, állítólag demokratikus összefogás a választási listáján képviselőjelöltként szerepeltetett, és aki korábban arról vált hírhedtté, hogy blogjában a cigányságot kollektívan törvények felett állónak minősítette.