Táborba azzal, aki nem kap menedékjogot! - Ezért megkövezik az AfD-t

Ha Frauke Petry fel akarta hívni magára a figyelmet, ezzel garantáltan sikerült.

A politikus asszony szerint azoknak a bevándorlóknak, akik nem kapnak menedékstátuszt, vagy illegálisan érkeztek Németországba, a kontinentális Európán kívül, két tengeri szigeten (azt már nem nevezete meg, hogy pontosan melyik két szigetre is gondol, de ha a német földrajzi adottságokat vesszük figyelembe, nem kizárt, hogy az Északi-tengeren lévő Helgoland szigetegyüttes ötlött Petry eszébe - a szerk.), az ENSZ által felügyelt táborokban kellene kivárniuk, míg rendeződik a sorsuk és haza küldik őket.

A pártvezető úgy véli, hogy egy "visszamigráltató hatóságot" kellene felállítani, ami a koordinálja a folyamatot és garantálja, hogy

"minden törvénytelenül itt tartózkodó a lehető leghamarabb elhagyja ezt az országot".

Hozzátette:

"Az egyedül érkező férfiakat el kell különíteni a nőktől és a családoktól. Ez sokkal biztonságosabb lenne, mint a mostani gyakorlat, kevésbé drága és mindenekelőtt veszélytelenebb lenne a nők számára."

Petry szerint az intézkedés annak fényében nem tűr halasztást, hogy a német titkosszolgálatok nemrég figyelmeztettek:

a szélsőséges iszlamisták több száz újonnan érkezett bevándorlót akarnak radikalizálni, és ISIS-harcossá kiképezni.

Az euszkeptikus politikus úgy véli, hogy a jelenlegi német kiutasítási procedúra "nevetséges eredményeket" produkál, mivel jelenleg "több száz, több ezer illegális bevándorló" tartózkodik Németországban.

Kifejtette, hogy az általa elgondolt szisztéma leginkább az ausztrál rendszerre hasonlítana, ahol a menedékért folyamodóknak szintén szigeteken létesített központokban kell kivárniuk, hogy megkapják-e a szükséges engedélyeket.

[fb_pages_codes:immigration]

Az Alkotmányvédelmi Hivatalnak eddig 340 konkrét esetről van tudomása, ahol bizonyítottan iszlamisták akartak toborozni a migránsok közül.

Ennek ellenére a szervezet vezetője, Hans-Georg Maassen továbbra is azzal van elfoglalva, hogy a német "szélsőjobb" után kémkedjen, és végre talájon valami kellően komprommitálót, amivel levadászhatja az AfD-t.