Orbán Viktor a TikTokon elárulta, nála meddig tart a macskajaj

Orbán Viktor a TikTokon elárulta, nála meddig tart a macskajaj

A legfiatalabbakra is rendületlenül lő kontentjeivel a miniszterelnök. Ezek szerint a nyári uborkaszezon szentháromsága: foci, alkohol és fagyi.

A közösségi média különféle platformjain változatlanul igyekszik a legfiatalabb nemezedék tagjait is megcélozni Orbán Viktor (és stábja), ahogy az új, TikTokon megjelent kontentjeiből is kiviláglik.

A kormányfőnek könnyed, a nyárhoz kapcsolódó kérdéseket intéztek, ebből aztán tartalom is született a rövidvideókkal operáló videómegosztóra. Több ízben is az alkohol témáját érintve érdeklődtek a Tusnádfürdőn tartózkodó és beszédet mondó miniszterelnöktől.

„Először 2 cent, és az idő előrehaladtával 4 cent”

– vallotta meg a kérdezz-felelek típusú kisvideójában Orbán, aki arra reagált, hogy 2 cent vagy 4 cent kitöltését preferálja-e.

Arra a kérdésre pedig, hogy mikor csiccsentett be utoljára, Orbán Viktor úgy felelt:

„Az olyan jól sikerült, hogy már magam sem emlékszem rá.”

Egy másik válaszában arra is kitért, minél öregebb, annál tovább tart nála a macskajaj.

A félperces videóba a fagylaltfogyasztási szokásairól bevágtak egy kérdést, ennek kapcsán elárulta, „a citromos fagyi, az királyság, ha van mellé csokifagyi”.

A focirajongó politikus természetesen olyan kérdést is kapott, hogy mikor fog a magyar labdarúgó-válogatott újra világbajnokságon szerepelni. Erről nyilván szubjektíven úgy nyilatkozott, hogy szerinte a csapatnak a következőn vébén már ott kell lennie.

Egy hasonló jellegű, Ember, most jöttem a TikTokra! című TikTok-videójában a sör vagy bor? örök érvényű kérdésére a maga szellemességével így replikázott:

„Először sör, hogy ne legyünk szomjasak, utána bor.”

(Címlapkép: Orbán Viktor - TikTok)