A Jobbik szerint nem véletlen Orbán Ráhelék új spanyol lakhelye, korábban hírhedt gengsztertelep volt

A Jobbik szerint nem véletlen Orbán Ráhelék új spanyol lakhelye, korábban hírhedt gengsztertelep volt

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István nyugatra emigrált, egészen a festői Marbelláig. De úgy tűnik, egyáltalán nem véletlen a spanyolországi célállomás - s nemcsak a kilátás miatt. 

Még 2017-ben egy Index anyagban szedték össze, hova tűnnek el a NER milliárdosai. Ebben az összeállításban így írt a portál: 

"A hazai szupergazdagok között külön kasztot alkot a népes marbellai magyar kolónia. Ennek a körnek az az érdekessége, hogy vannak köztük ugyan a mai viszonyok között meggazdagodó fiatalok (NER-esek) is szép számmal, de nagyon sokan korábbi időszakok vegyes megítélésű, olykor féllegális ügyekbe keveredett üzletemberei.

Természetesen fontos hangsúlyozni, hogy ez a címke nem illik mindenkire, aki a kikötőjéről, csodás jachtjairól, illetve népes angol, arab és orosz lakosságáról is híres andalúz városkában él. Ma már Marbella nem gengsztertelep, mint régen, amikor kevés volt a kétoldalú kiadatási egyezmény, de ha valamelyik hazai hatóság fokozott érdeklődést mutat egy marbellai magyar üzletember iránt, azért nem jön rosszul, hogy Marokkó kikötői, Tanger, Al Hoceima és Nador még motorcsónakkal is könnyen elérhetők – mesélték az Indexnek."

A Jobbik szerint nem véletlen a helyszín kiválasztása.

"De számunkra ez most részletkérdés, hiszen a legfontosabb az, hogy mindenkiben tudatosuljon, hogy Orbán bukása után a világ végéről is visszaszerezzük majd a magyar emberektől ellopott pénzt"

- figyelmeztetnek. 

Jakab Péter szerint ilyen az, amikor apa hazugságait már családon belül sem hiszik el.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje felidézte Orbán Viktor mai rádióinterjúját is, ezzel kapcsolatban megjegyezte:

"Orbán ma is a hanyatló nyugatról beszélt, ahol nem becsülik meg a családokat. Erre olvasom, hogy Orbán lánya a hanyatló nyugatra költözik, a gyermekének pedig máris talált egy hanyatló magániskolát, amit nyilván a fejlett Magyarország polgárai fizetnek"

- írta.