Most már elkerülhetetlen Orbán fekete napja: az Országgyűlésben kell elszámolnia titkos migránsaival

Szembesítés.

A párt kormány az Orbán Viktor államtitkárhelyettese által a napokban elkottyantott valóság, a titokban befogadott 2300 menekült kapcsán kezdeményezte az Országgyűlés összehívását. 

Altusz Kristóf egy héttel ezelőtt ismerte be egy máltai lapnak, hogy a kormány 1300 bevándorlót befogadott, csak azt az Orbán-kormány megpróbálta eltitkolni a magyar lakosság előtt. Azóta kiderült, hogy az elmúlt három évben összesen 2300-an érkeztek. 

Elismerte a magyar államtitkár! 1300 bevándorlót fogadtunk be, de a kormány megpróbálta eltitkolni

A beismerést a HírTV szúrta ki, az interjúból kiderül, hogy az 1300 bevándorló biztonsága érdekében próbálták titokban tartani a befogadásukat. Valószínűleg azért törhetett rá az őszinteségi roham, mert szóba került Orbán Viktor németországi kijelentése. A magyar kormányfő a Bildnek megszállóknak nevezte a menekülteket.

Ugyanebben az időben a kormány " több tízmilliárd forintot szórt el migrációs nemzeti konzultációkra, népszavazásra, kampányokra, miközben folyamatosan zajlottak a betelepítések." - mutat rá a Jobbik. 

A hazugságon kapott kormány szembesítését célzó rendkívüli ülés kezdeményezését szocialista és LMP-s képviselők is támogatták, így most már csak a Fideszen múlik, biztosítja-e majd a határozatképességet. 

 

Orbán Viktor lebukott: közel kétszer annyi migránst telepítettek be titokban, mint a kvóta szerint kellett volna - Vona: itt a kormányváltás ideje

Nagyon kínos helyzetbe került a magyar kormány, hiszen az elmúlt három évben közpénz tízmilliárdokat költöttek el arra a kampányra, ami a lakossággal el akarta hitetni, hogy megállítja a migráció minden formáját. Aztán kiderült, hogy titokban ezrével telepítették be a migránsokat. Vona szerint Orbánék lebuktak, az egész országot átverték, és itt az idő a hazug kormány leváltására.