Ha ez igaz, akkor ennél sötétebb dolog még soha nem derült ki Orbánról

Körözés alatt álló illegális migránst bújtat saját házában?

A 24.hu egy macedón televízió információira hivatkozva azt írja: Nikola Gruevszki első budapesti éjszakáját a Corinthia Hotelben töltötte, azóta pedig Orbán Viktor házában tartózkodik.

A macedón hatóságok egymásra tologatják a felelősséget, hogyan juthatott ki az országból a korrupciós ügyben nemrégiben két év börtönre ítélt politikus. Abban azonban egyeznek a különböző verziók, hogy Gruevszkinek bevonták az útlevelét. 

Törvényesen tehát sem hazáját nem hagyhatta volna el, sem Magyarország területére nem léphetett. 

A Deutche Welle macedón kiadására hivatkozva a 168 óra azt írja: a lap azt valószínűsíti, hogy, hogy Gruevszki az Alekszandar Vucsics szerb elnökkel ápolt jó kapcsolatát kihasználva illegálisan kelt át a macedón-szerb határon, majd 

autóval, vagy valamelyik Orbán-közeli oligarcha egyéb ügyekben már elhíresült magángépével érkezett Budapestre.   

A Gruevszki holléte után nyomozó, a Mérce által szemlézett macedón 1TV szerint 

Putyin személyes kérése volt, hogy Orbán bújtassa el a hozzá hű politikust. 

Nagyon kínos helyzetbe hozta Orbánt korrupt macedón klubtársa: tőle kér menedékjogot, de nem adhat neki

A Fidesz egybites hisztériakampányát elsőként nem Magyarországon, hanem Macedóniában tesztelték. Ott nem jött be, így a tíz éve vaskézzel kormányzó, Orbánnal baráti viszonyt ápoló Nikola Gruevszki kormányfő megbukott, idén pedig letöltendő börtönbüntetésre is ítélték. A számonkérés elől barátjánál, Orbán Viktornál keres menedéket - csak, hogy jogilag éppen a nagy közös cél, a migráció megállítása miatt nem kaphat.

Egy ilyen irgalmatlan súlyú nemzetközi jogsértést és bűnpártolást minden kormány igyekezne azonnal cáfolni. Szijjártó Péter külügyminiszter azonban a 444.hu kérdésére 

kényszeredett mosollyal csak annyit mondott: folyamatban levő menekültügyi eljárásól nem nyilatkozhat. 

Tehát, ha a fentiek igazak, akkor

Orbán Viktor egy körözés alatt álló illegális migránst bújtat saját házában egy idegen hatalom utasítására. 

Ha ez így van, akkor ennél éjsötétebb példát kitalálni sem lehetne arra, hogy a mértéktelen lopás, kiszolgáltatottá és zsarolhatóvá téve a hatalmat, előbb-utóbb törvényszerűen vezet idegen érdekek kiszolgálásához. 

Vagyis a képlet pokolian egyszerű: korrupció = hazaárulás. 

Frissítés: Havasi cáfol

Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke a 444-nek közben cáfolta a sajtóhíreket:

„A miniszterelnök tegnap hazament, Flóra és Róza nevű hölgyekkel találkozott, de ilyen nevű emberrel nem. Így a hírt kacsának kell minősítenünk.”