Orbán Viktor: megvan a négymillió beoltott

Orbán Viktor: megvan a négymillió beoltott

Orbán Viktor Facebook-oldalán tette ki az újabb 18 másodperces videóját, eszerint a vakcinométer elérte a 4 millió főt. Ez a határ nemcsak szimbolikus, hanem gyakorlati szempontból is jelentős: ugyanis a miniszterelnök valamilyen szempont alapján ehhez a számhoz rendelte az újabb nyitást

Zacher Gábor: Kétlem, hogy a B-középben a távolságtartás és a maszkviselés folyamatos lesz

A toxikológus, az ATV-ben reagált Kubatov Gábor korábbi bejelentésére. Az FTC elnöke Facebook-oldalán arról számolt be: amint megvan a 4 millió beoltott, "együtt szurkolhatunk" szombaton, az Fradi-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésen. A jegyértékesítés pedig már meg is megkezdődött. Zacher Gábor ezzel kapcsolatban azonban hangsúlyozta, hogy az oltás felvétele nem jelent azonnali védettséget.

A nap, amikor Orbán Viktor egyetlen mondatával oltási pánikot okozott

Totális káosz alakult ki a kórházi oltópontoknál, miután péntek reggel kiderült, hogy Pfizer-vakcinára is lehet időpontot foglalni. A honlap már reggel, nem sokkal 7 óra után összeomlott, de előtte sem volt megbízható: 6-7 óra között már észlelhetők voltak akadások, olvasóink között akadtak olyanok, akiknek a regisztrációjuk végigment, de arról visszaigazolást már nem kaptak, így lényegében azt sem tudhatták biztosra, hogy él-e a lefoglalt időpontjuk, vagy nem.