Bíróság mondta ki, hogy Rákay Philipet lehet kormányjobbágynak nevezni

Bíróság mondta ki, hogy Rákay Philipet lehet kormányjobbágynak nevezni

A közpénzen kormányjobbágy és önfelkent Petőfi-reinkarnáció Rákay Philip (magyarul Kálmán) annyira műveletlen azért a havi néhány millióért, hogy még arról sincs fogalma, kivel kapcsolatban kapott parancsot, hogy szélsőbalosként le kellene járatnia

– egyebek mellett ezt a Hírklikk hasábjain még januárban megjelent mondatot sérelmezte a kormánypárti influenszer, aki ugyan beperelte ezért a lapot, de küzdelmében alulmaradt a Pécsi Törvényszék elsőfokú ítélete értelmében. Eszerint:

A bíróság megállapította, hogy „nyilvánvalóan nem barátságos a »kormányjobbágy«, az »önfelkent Petőfi-reinkarnáció«, a »műveletlen«, a »parancsot kapó«, az »öleb«, a »médianyalonckodás« szavak és kifejezések használata az alperes részéről, azonban a felperesnek mint közéleti szereplőnek ezt, a Polgári Törvénykönyv vonatkozó jogszabálya alapján tűrnie kell.

A mediánbér 363-szorosát költötték el Facebookon a Megafon propagandistái októberben

Az alábbiakban összeszedtük, pontosan mennyi pénzt égettek el a tevékenységükből jól láthatóan propagandaszócsőként funkcionáló Megafon Központ élharcosai októberi Facebook-költéseik révén. A hirdetésekre szánt költségek ugyan személyenként eltérőek, de a végösszeg remekül illusztrálja, milyen könnyen fel tudnak szívódni súlyos forintszázmilliók.

Így mivel a forintszázmilliókat elszóró Megafon Központ keretében is tevékenykedő kormánypárti megmondóember elvesztette a pert, a Hírklikk állítja, hogy

lehet Rákay Philipet „kormányjobbágynak” nevezni, ahogy „önfelkent Petőfi-reinkarnációnak” is.

Mindemellett a bíróság arra is kötelezte Rákayt, hogy fizessen meg az államnak az illetékes állami adóhatóság felhívására – az abban megjelölt időben és módon – 36 000 forint le nem rótt elsőfokú eljárási illetéket, valamint az alperesnek 15 nap alatt 190 500 forint perköltséget. Amennyiben nem fellebbez az egyébként a férfiak babahordozását is kifogásoló Rákay, köteles a lapnak majdnem 200 ezer forintot fizetnie.

Rákay "FÉRFI" Philip a társadalmunk összeomlását fedezte fel Fekete-Győr babahordozó módszerében

A Fidesz közösségi médiás megmondóembere, Rákay Philip harca a "globalista, baloldali mantra" ellen újabb állomásához érkezett, miután Fekete-Győr András a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója kapcsán posztolt egy képet.