Rákay "FÉRFI" Philip a társadalmunk összeomlását fedezte fel Fekete-Győr babahordozó módszerében

Rákay "FÉRFI" Philip a társadalmunk összeomlását fedezte fel Fekete-Győr babahordozó módszerében

A Fidesz közösségi médiás megmondóembere, Rákay Philip harca a "globalista, baloldali mantra" ellen újabb állomásához érkezett, miután Fekete-Győr András a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója kapcsán posztolt egy képet. Az októberben közel 35 millió forintot Facebook-hirdetésekre költő Rákay szemét ugyanis szúrhatta, hogy az ellenzéki politikus egy babahordó bandázzsal kötötte magára a gyerekét és ezt még büszkén is vállalta, így gyorsan posztolt is egyet azzal a velős szöveggel, hogy

SZÉP ÚJ VILÁG

A nagybetűs FÉRFI sírva röhögős emojival zárt bejegyzése aztán nem várt fordulatot vett és a kommentelők hamar felismerték, hogy a szociálisan igen "érzékeny" Rákay ezúttal alaposan maga alá rúgott és a látottakkal nincs semmi gond. Mielőtt azonban végleg földbe állt volna az "online forradalmár" próbálkozása, kommentben igyekezett megmagyarázni a problémáját:

saját magát diszkreditálja Fegyőr. Nemrég még azzal fenyegette politikai ellenfeleit, hogy addig kell »satuba rakni, amíg az illető elveszíti az idegrendszerét, most pedig arról posztol, ahogy a konyhában egy újszülöttel cukiskodik. Mindkettő ő volt, mi csak tükröt tartunk neki. Ne a tükörre haragudjunk! 

Az immár tükörré is avanzsáló Rákay ezt követően meg nem értett hősként inkább egy igen férfias kattintással törölte a posztját, amire időközben Fekete-Győr is reagált:

Ideje egy picit beszélnünk a férfiasságról. Nem attól lesz ugyanis férfias valaki, hogy nem vállal át terheket a párjától a gyereknevelésben - éppen ellenkezőleg. Sőt, képzeld, az a férfi sem változik hirtelen nővé, aki tud főzni vagy pelenkázni.

Majd arra is kitér a Momentum volt elnöke, hogy mi az, ami férfiatlan: "Beszólni egy apának, aki a lehető legszorosabb kötődést igyekszik a gyerekével kialakítani, majd a reakciókat látva reszkető kisnyusziként törölni a posztot."

Arról már csak széljegyzetben beszélnénk, hogy a "Szép új világ" hozzáfűzés nem volt túl szerencsés, hiszen könnyedén asszociálhatunk Huxley azonos című disztópiájára, melynek lényege, hogy a gyermekeket a "társadalom" neveli kasztokban és minden jellegű magánszféra tilos. Ennek tükrében pedig teljesen értelmezhetetlen Rákay vélt problémája és mondandója. Ahogy arról is már nem egy tanulmány született, hogy nagyon fontos a picik számára az apai közelség. De úgy fest mindez csak a genderideológia újabb agyszüleménye...legalábbis Rákay szerint.