Nagy mennyiségű marihuánát találtak egy taxiban a rendőrök Gyálon

Nagy mennyiségű marihuánát találtak egy taxiban a rendőrök Gyálon

Mintegy hét kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy taxiban Gyál külterületén - írja a rendőrség honlapja.

A közlemény szerint egy kábítószer-kereskedő a taxisofőr jelenlétében az autó csomagtartójába pakolta a drogot Gyál külterületén egy ipari parknál lévő erdős területen. A két férfit elfogták.

A 33 éves L. Zsolt dél körül egy taxival érkezett és az elrejtett kábítószert az autó csomagtartójába kezdte pakolni. A helyszínen megbújt nyomozók a férfit pakolás közben tetten érték és a taxi sofőrjével, a 29 éves vecsési M. Tamással együtt elfogták és előállították. A helyszínen a rendőrök közel hét kiló marihuánát foglaltak le.

Később a nyomozók L. Zsolt budapesti lakásán is kutatást tartottak, ahol további 178 gramm marihuánát, nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakot, valamint készpénzt foglaltak le a rendőrök. A másik férfi vecsési lakásán a nyomozók szintén találtak kábítószergyanús anyagot, melyet a lakásban talált pénzzel együtt lefoglaltak.

A dílert jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, míg társát bűnsegédkénti elkövetés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.