Szlávik János belekóstolt a negédes celebkedésbe: egy kastélyhotel reklámjához adta arcát

Szlávik János belekóstolt a negédes celebkedésbe: egy kastélyhotel reklámjához adta arcát

Még március elején számoltunk be arról, hogy az olvasóinktól kapott fotók arról tanúskodtak, hogy dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa két lánya Dubajban tartózkodik, amiről Instagram-oldalukon posztoltak is. Tették ezt úgy, hogy akkor a Külgazdasági és Külügyminisztérium honlapján a világjárvány miatt utazásra nem javasolt országként szerepelt  az Egyesült Arab Emírségek.

Szlávik János lányai Dubajban nyaralnak?

Néhány nappal ezelőtt olvasóink küldtek szerkesztőségünknek fotókat arról, hogy dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa két lánya Dubajban tartózkodik, és ottlétükről képeket is megosztottak a közösségi médiában. Nyilván a külföldre való utazás nem tiltott, mindenesetre érdekes üzenettel bír, hogy pont a koronavírus-járvány elleni küzdelem egyik arcának a családtagjai töltik külföldön ezeket a nehéz a napokat.

Most kiderült, a járvány alatt az egyik legaktívabb, legtöbbet nyilatkozó infektológus immáron egy szállodát reklámozó videóhoz adta az arcát.

A Blikk szúrta ki, hogy

Szlávik a Parádsasvári Resort Kastélyhotelt méltatja egy rövid, meglehetősen unprofesszionális, nem túl jó hangminőségű promóciós videóban.

A Facebookon közzétett reklámfilm legérdekesebb része egyébként még csak nem is az, hogy a "gasztronómiai élmény" kifejezést nem sikerült elsőre kimondania, és ezt benne is hagyták a videóban, hanem annak vége, amikor arról beszél, hogy neki elhihetik, hogy "a jelenlegi járványügyi helyzetben, a vírus szempontjából teljesen biztonságosan" tölthetik a vendégek a pihenésüket.