Filmszereplők nem hétköznapi találkozása fotómanipulációval (x)

Filmszereplők nem hétköznapi találkozása fotómanipulációval (x)

Kedvenc filmjeink szereplőit, jeleneteit szinte álmunkból felébredve is magunk elé tudjuk képzelni. De mi van akkor, ha két teljesen különböző filmes karakter szerepel egy helyen? Lássuk, milyen érdekes találkozások történhetnek fotómanipulációval!

Kreatív képszerkesztési projekt

A fotómanipuláció vagy képszerkesztés nemcsak a professzionális fotósok, grafikusok számára fontos, hanem bárki számára szórakoztató kikapcsolódást nyújthat. A filmes rajongók különösen kiélhetik rajongásukat egy-egy szereplő kapcsán, és akár érdekes találkozásokat is összehozhatnak a számítógép segítségével. 

Ezt tette a Pixelfaker nevű honlap tulajdonosa is, aki filmes jeleneteket és szereplőket manipulált egy helyre, rendkívül szórakoztató végeredményt produkálva. A digitális művész egy szegedi filmrajongó, akinek kreálmányai bármilyen fotómanipuláció rajongót megihlethetnek.

Less bele a fotómanipuláció rejtelmeibe, és szerezd be az első számú képszerkesztő programot, az Adobe Photoshopot a Szoftver.hu segítségével kreatív projektjeidhez!

Érdekes találkozások

Bár mindenképpen extrémnek mondható, valójában igen mulatságos végeredményt produkál egy gyerekeknek szóló animációs mese és egy horrorfilm keveredése. Pixelfaker a Toy Story főszereplőjét Samarával, a Kör című horror főgonoszával szerkesztette egy képre. Aki mindkét filmet látta és kedveli, bizonyára mulatságosnak találhatja ezt a kereszteződést.

A szuperhősök és varázslók világa önmagában különbözik, de számos hasonlóságot felfedezhetünk, mely már nem is tűnik olyan furcsának összeollózva. Ilyen lehet a kviddicsmeccsen seprűn repülő Harry Potter, és a rá lecsapó Vasember montázsa is.

A klasszikusok kedvelőinek sem biztos, hogy megfordult a fejében Ollókezű Edward és Csubakka találkozása fodrászat apropójából. A képre nézve azonban garantált kacagásban törhetünk ki a nem mindennapi páros miatt.

A montázsok mögötti alkotó

Pixelfaker a Photoshop nevű program nagy kedvelőjeként áttörte a filmek és sorozatok közötti világok gátjait, és egyesítette azokat. A képek láttán minden filmrajongó elgondolkodhat, vajon milyen lenne ezeket a teljesen különböző szereplőket egy produkcióban látni? Vajon hogyan magyarázná el Csubakka Ollókezű Edwardnak az űr rejtelmeit, és hogyan segítené Harry Potter Vasembert a mágia segítségével?

A magyar művész közel 20 éve tevékenykedik grafikusként, és rendkívül nagy hangsúlyt fektet a rendszeres fejlődésre is. Alkotásaira jelentős hatással vannak a filmek, különösen a 90-es években készültek, melyeken ő maga is felnőtt.

A képeket humoros, olykor teljesen képtelennek tűnő, különböző filmek és karakterek találkozása jellemzi. Minden filmrajongó számára nevetésben gazdag perceket és kellemes kikapcsolódást nyújthatnak. Emellett rengeteg ihletet is adhat, ha belevetnénk magunkat a fotómanipuláció rejtelmeibe!

Látogass el a Szoftver.hu weboldalára, és szerezd be az Adobe Photoshop képszerkesztő programot izgalmas projektekhez!