A leggyakoribb vízszerelési eszközök otthonába! (x)

A leggyakoribb vízszerelési eszközök otthonába! (x)

Ismerős a helyzet, amikor már évek óta halogatja az áhított felújítást, mert fél, hogy az túl bonyolult és eszközigényes? Ha ideje egy alapos fürdőszoba-, vagy konyhafelújításnak, de nem érti a szaknyelvet, segítünk az alapvető tudnivalókban!

Csövek és idomok

Az otthonunkban bárhol, ahol folyó víz jön a csapból, kádból, toalettből, csövek segítségével történik mindez. Nem mindegy azonban, milyen vizes területhez milyen funkciójú, anyagú és hosszúságú csövet alkalmaznak.

Az ötrétegű csövek kimondottan vízellátáshoz használatosak, de emellett például szigetelés nélküli változatait a padlófűtésben is alkalmazzák. Fontos, hogy ezek a csövek strapabíróak és alaktartók legyenek, a rajtuk keresztül menő víz mennyisége és hőfoka miatt. Szigetelt változatban is kaphatóak, amelyek főleg a fűtés bekötése során hasznosak.

A KG és a PVC csövek a vízelvezetésben, szennyvíz elvezetésben játszanak fontos szerepet. Jellemzően 32 mm-es vastagságtól egészen 110 mm-esig kaphatóak, és elengedhetetlenek hozzájuk a különböző formájú és funkciójú idomok.

A flexibilis csöveket csaptelepekhez, mosogatógépekhez és mosógépekhez használják. Funkciójuk azért hasznos, mert például ezek segítségével tudunk könnyedén zuhanyozni. Milyen furcsa is lenne egy merev zuhanycső, amely nem hajlik, igaz?

Zuhany

A kiváló zuhany-élményhez elsősorban egy minőségi VasMuszakiBolt.hu zuhanygégecsőt és zuhanyfejet javasolunk. Ezek az eszközök rengeteg használatnak vannak kitéve, ezért érdemes időnként teljesen lecserélni őket az elhasználódás miatt. Nincs is bosszantóbb, mint egy megrepedt cső, amelyről mindenhová folyik a víz, csak oda nem, ahova mi irányítanánk!

Ezek cseréje szerencsése nagyon egyszerű folyamat. A széles választékból szebbnél szebb, színben is harmonizáló zuhanyfejeket választhat, hogy minden passzoljon a szép új fürdőszobához!

Toalett

A toalett a fürdőszobák egyik legkritikusabb kelléke - és nem csak a használatuk, hanem a megfelelő működésük fontossága miatt. Egy rosszul működő, szivárgó illemhely, vagy egy nem működő tartály súlyos károkat, akár ázást is okozhat.

A wc tartály minőségén sok múlhat, ezért érdemes jó anyagból készült, tartós darabot választani, amely akár évtizedekig is kitarthat. A wc ülőke cseréjénél, rögzítésénél is törekedjünk inkább a minőségre, és válasszunk rozsdamentes, időtálló darabot.

Az öblítő szelep víztakarékossági szempontból is kedvezhet nekünk. Nyomógombos és félrefordítós változatban is elérhetőek, amelyek segítségével szabályozhatjuk a legördülő víz mennyiségét, így spórolva a vízszámlával.

A VasMuszakiBolt.hu kiváló minőségű és gondos szakértelemmel kiválasztott termékei megkönnyítik az otthoni és a ház körüli teendőket. Bármilyen felújításhoz, szereléshez és cseréhez egy helyen szerezheti be a szükséges eszközöket, időt és energiát spórolva. Tekintse meg a széles választékot, és tervezze meg álmai fürdőszobáját!