Mindhárom tanárverő diákot kirúgták az iskolából, fogdába kerültek

Mindhárom tanárverő diákot kirúgták az iskolából, fogdába kerültek

A Blikk szerint mind a három tanárverő diákot kirúgták abból a pesterzsébeti iskolából, ahol nemrég megdöbbentő videót rögzítettek: ezen az látható, hogy tanárukat fenyegetik, lökdösik neveletlen, agresszív fiatalok.

Az eset óriási felháborodást keltett, ráadásul nem csak a jövőre nézve elkeserítőek a képsorok, hanem konkrét bűncselekményt is rögzítettek, ugyanis a pedagógusok bántalmazása mint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, öt évig terjedő börtönbüntetéssel jár.

A bulvárlap úgy tudja, a rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta, majd őrizetbe vette a három diákot, az iskola pedig tegnap mindhármukat kirúgta. A fiúk a Gyorskocsi utcai fogdában várják a bíróság döntését, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek, vagy szabadlábon védekezhetnek.

Ordítva gyaláztak és fellöktek egy tanárt egy pesterzsébeti iskolában

Diákjai ordibálva fenyegetnek egy tanárt, majd fel is lökik egy Facebookra feltöltött videón. A felvétel egy pesterzsébeti középiskolában készült, Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselő levélben fordult az intézményhez. A videón az látható, hogy egy tizenéves diák egyre emeltebb hangon vitatkozik a tábla előtt a tanárral.