Ünnepséget tartanak az olimpia magyar résztvevőinek hétfőn a BOK Csarnokban

Ünnepséget tartanak az olimpia magyar résztvevőinek hétfőn a BOK Csarnokban

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hétfőn ünnepélyes keretek között köszönti a tokiói játékokon szerepelt csapatot.

A MOB honlapjának tájékoztatása szerint az ötkarikás résztvevők - köztük az érmes és pontszerző sportolók, valamint az edzők, sportvezetők - fogadására hétfőn 17 órakor kerül sor a BOK Csarnokban.

Éremeső: összesen 20 érmet szereztek a magyar olimpikonok - Tudósítás a tokiói olimpiáról

Hivatalosan is elindult a tokiói olimpiai játékok, amelyet a sporttörténelem során, először zárt kapuk mögött tartanak meg a világjárvány miatt. A következő bő két hét folyamán az Alfahír folyamatosan beszámol a legfrissebb hírekről és a 173 magyar induló eredményeiről. Megvédte olimpiai bajnoki címét a Kárász Anna, Bodonyi Dóra, Csipes Tamara és Kozák Danuta összetételű női kajaknégyes 500 méteren.

A Magyar Olimpiai Bizottság az eseményre várja a családtagokat, a szurkolókat, a sportvezetőket, a sportszövetségek vezetőit, munkatársait és a média képviselőit. Egyben arra kér mindenkit, hogy ne a repülőtéren várják az érkezést, hanem a csarnoknál.

A Liszt Ferenc Repülőtéren a csapat tagjai leszállás után autóbuszokba ülnek, és felvezetéssel a BOK Csarnokhoz mennek, így a fogadásra, köszöntésre ott kerül sor.

(MTI)