Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere indul Borsod 4-es számú választókerületében

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere indul Borsod 4-es számú választókerületében

Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere Facebook oldalán közzétett videójában jelentette be, hogy az ellenzéki előválasztáson elindul Borsod 4-es számú választókerületében. A Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója és elnökségi tagja elmondta, a kormány átgondolatlan és sokszor egymásnak ellentmondó intézkedései miatt az emberek kilátástalan helyzetbe kerültek.

A településvezető szerint Abaújban, Borsodban és társégében hatalmas tartalékok és lehetőségek vannak.

A mutyi és a korrupció helyett végre a teljesítmény lesz az úr, a tömeges kilátástalanságra és a cigányság helyzetének javítására valódi válaszok és megoldások kellenek az évtizedek óta tartó mellébeszélés helyett

- fogalmazott Üveges, aki kiemelt feladataként említette, hogy a fiatalok számára Abaúj és Borsod otthont, megélhetést, kiszámítható és vonzó jövőt kínálni.

"Meg kell tanulnunk újra kezet nyújtanunk egymásnak ököl helyett. Mi szövetséget és partnerséget kínálunk mindenkinek" - tette hozzá.

Üveges Gábor: „A legnagyobb árulója a vidéknek és a falvaknak a Fidesz lett"

Fiatalon került a politikába Hernádszentandrás polgármestere, így már maga mögött tudhat közel két évtizednyi önkormányzati munkát. A tapasztalatai nem jók, úgy látja, egy rendszerváltás óta zajló folyamat végére tehet a Fidesz pontot a kisebb önkormányzatok felszámolásával. A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagjával, Üveges Gáborral beszélgettünk. Interjú.

Márki-Zay Péter bejelentette, a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja Üveges Gábort.

 Jellemes karaktere, józan gondolkodásmódja, településéért végzett kitartó munkája, 15 éves polgármesteri eredményei a garancia arra, hogy a térség valamennyi polgárát és egész nemzetünket is hűséggel fogja szolgálni az országgyűlésben

- fogalmazott az MMM elnöke és miniszterelnök-jelöltje.