Azért nem zárták be még mindig a vámosszabadi tábort, hogy ide költöztessék Orbán titkos migránsait?

Kellemetlen kérdések. 

Fodor Roland és Jávor Miklós, a párt Győr-Moson-Sopron megyei országgyűlési képviselő-jelöltjei csütörtöki közleményükben emlékeztetnek: a kormány titokban csak a tavalyi évben 1300 migránst engedett be az országba, amely több mint, amennyit az uniós kvóták alapján kellett volna. 

Elismerte a magyar államtitkár! 1300 bevándorlót fogadtunk be, de a kormány megpróbálta eltitkolni

A beismerést a HírTV szúrta ki, az interjúból kiderül, hogy az 1300 bevándorló biztonsága érdekében próbálták titokban tartani a befogadásukat. Valószínűleg azért törhetett rá az őszinteségi roham, mert szóba került Orbán Viktor németországi kijelentése. A magyar kormányfő a Bildnek megszállóknak nevezte a menekülteket.

"Joggal merül fel a kérdés: Hova telepítik ezeket az embereket? Felszólítjuk a megye fideszes országgyűlési képviselőit, hogy egyértelműen nyilatkozzanak arról a híresztelésről,

miszerint a vámosszabadi menekülttábort azért nem zárták be a korábbi ígéretek ellenére, mert a kormány tervei szerint ide költöztetik a befogadott migránsokat!"

 - kérdezi Fodor és Jávor. 

A Jobbik minden eszközzel meg fogja akadályozni, hogy a megyében – különösen Győrben és Vámosszabadin – megismétlődjenek a 2015-ben tapasztaltak - szögezi le a két jelölt.