Sokkoló: pici, véres kéznyomok a várpalotai vérengzés helyszínén

Előzetesben a gyilkos vadállat.

Beismerő vallomása után előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Törvényszék a 40 éves B. Zsoltot, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai vérengzés elkövetésével. A férfi kirendelt védője a Blikknek azt nyilatkozta, az elkövető nem szerelemféltésből ölt, hiszen pontosan tisztában volt vele, az áldozat már nem akar vele élni. Azt azonban nem igazán tudja megmondani, hogy akkor mi váltotta ki tettét. Az ügyvéd elmondása szerint B. Zsolt a tragédia napján telefonon beszélt az áldozattal, majd átment hozzá, hogy visszavigye a laptopját, amit megjavított. Sokáig beszélgettek, aztán történt valami, amit nem tud felidézni, majd megölte az édesanyát és kisfiát – árulta el dr. Polgár Péter.

A 22 éves F. Gergő – akinek párját és kisfiát végezte ki a gyilkos – az édesanyja, F. Józsefné Ica szerint összeomlott, mentőt kellett hívni hozzá. Az asszony szerint B. Zsolt előre eltervezte a vérengzést. Azért, hogy rablógyilkosságnak tűnjön az ügy, minden mozdíthatót szétszórt a lakásban – mondta a Blikknek. Az édesanya, aki reméli, hogy a gyilkos életfogytig tartó büntetést kap, a legsokkolóbb részletekbe is beavatta a bulvárlap olvasóit:

A gyilkos vérfürdőt rendezett, a picike szobájában ott vannak még az aprócska véres kéznyomok, menekülni próbált Gergőke.

Mint arról korábban beszámoltunk, péntek délelőtt egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban. A feltételezett elkövetőt a rendőrök rövid időn belül elfogták.

A 22 éves nő három évig volt együtt F. Gergővel, tőle született a kisfia. Időközben megismerkedett B. Zsolttal, de ez a kapcsolat sem tartott sokáig. A fiatalasszony visszament korábbi szerelméhez, akivel másutt kezdtek volna új életet. A költöztető autó pénteken jött volna, hogy elszállítsa dolgaikat az új otthonukba – számol be a bulvárlap.

Beismerő vallomást tett a várpalotai gyilkosság gyanúsítottja

Ahogy arról tegnap este beszámoltunk, péntek délelőtt egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanbanAradi Virág a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a gyanúsított egy 40 éves berhidai férfi, akit a hatóságok rövid időn belül elfogtak, majd előállították a várpalotai kapitányságra.

A rendőrszég a helyszínelésről és a letartóztatásról videófelvételt is közzé tett: