Végre! 2017-től csipet ültetnek belénk!

Azért jó néha az internet legmélyebb bugyraiba leereszkedni, és megmártózni a legvadabb összeesküvés-elméletek, injekciók és szatyros ostobaságok között, mert még egy hétfő délelőtt is kedélyes derültséget tud okozni, hogy terjessz bármilyen fokú ökörséget is, mindig lesznek olyanok, akik készpénznek veszik a lentebb látható "információt".

Felkelsz reggel, zötykölődsz a metrón, lelkes médiamunkásként végignyálazod a híreket, amikor egyszer csak szembejön Veled a HÍR:

fgh

Személy szerint örülök neki, végre ellenőrizhetőek leszünk, mert ugye az állandó kontrollt csak egy csippel lehet megoldani a Facebook korszakában (különösen bájos, hogy a csip-mániákusok általában előszeretettel osztanak meg magukról mindenféle adatot a közösségi médiában, ezért aztán beléjük tényleg nagyon szükséges csipet ültetni drága pénzen, feltételezve azt, hogy egy szatyros idióta élete ér annyit, hogy pazarolják rá a technikát), bár azt nem értem miért pont a nyak mögött kell hordani a csipet. Miért nem a homlokon? Egyszerűbb lenne leolvasni az adatokat a boltban, vagy a bejáratnál csak rá kéne hajolnunk a leolvasóra és máris könnyebb lenne a háttérhatalom élete.

Na de lássuk, ki találta ki eme ördögi tervet!

Az USA!

Ott ugyanis már "törvény kötelez hamarosan mindenkit, hogy csipet viseljen a testében! Nem vicc! Szenátorok beszélnek róla! Ott a videó alább… megnézheted!" - olvasható a Netbulvár.eu nevezetű hírportálon, ahol az áll, "GPS-es nyomkövetésre is alkalmas a beültetett csip és a személyes információkon túl, orvosi adatokat és még a bankszámlaszámot is tartalmazza!" (reméljük a csip áramforrását is beültetik az emberbe, vagy lehet, mindig töltőre kell raknunk magunkat esténként)

De ez még semmi! Azt írják, az Európai Unió tagországaiban is bevezetnék állítólag már 2017 végére, legalábbis a terv ez. Reméljük így is lesz, s lehet majd uniós forrásra is pályázni.

És igen! Már a magyar kormány is!

Orbán: “Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani!” - írják a portálon, kár, hogy soha nem mondott ilyet, de sebaj. Amíg idiótaságokat osztogatunk meg, addig sem kell odafigyelni arra, amit valójában mond, vagy ugye épp tesz. De folytassuk tovább:

"A nyomkereső már megvásárolható Magyarországon és bárki, bármikor becsempészheti a ruhánkba, vagy a zsebünkbe, esetleg az autónkba, bármilyen céllal! Ugyanakkor aláírjuk, hogy kivételes esetekben, a szeretteink védelmében – a sok szükséges rossz megoldás között – esetleg szóba jöhet ennek a lehetőségnek a megfontolása is. Ha szerinte is pár éven belül 100%-os kontroll alatt lesz az emberiség, akkor nyomj egy megosztást" - írják.

Ezzel persze el is jutottunk a "cikk" egyetlen lényegi részéhez, a megosztáshoz, vagyis az egész nem több a szokásos, idegesítő lájkvadászgatásnál (maga a "cikk" évek óta kering, s időről-időre megfuttatják az arra hajlamos nyitott szemmel járók).

Ez persze nem baj, virágozzék száz virág. A baj az, hogy a drágalátos nép kész ténynek képes venni még a legvadabb sületlenséget is, és úgy osztogatja meg őket a világhálón, mintha muszáj lenne, a tetejébe pedig elképesztő vehemenciával védik a legátlátszóbb összeesküvés-elméletet is.

Ezért mi most azt javasoljuk a csipeseknek, chemtrail-hívőknek, oltáselleneseknek (kis tudománytörténet: innen ered az injekciós fogalma is), vagy épp HAARP-mániásoknak, hogy meneküljenek a közösségi médiából, mert a háttérhatalmak és a titkosszolgálatok jellegükből fakadóan először azt vizsgálják. Ráadásul mindezt ingyen. Ellentétben a csippel.