A Facebook zárolta a menekültiparról és bevándorlásbűnözésről író Udo Ulfkotte oldalát

Lecsapott a Zuckerberg-birodalom cenzúrája.

A német újságíró a Twitter oldalán jelentette be, hogy a közösségi háló zárolta az oldalát, aminek mintegy 30 ezer kedvelője volt. Olvasóitól azt kéri, hogy tiltakozzanak a cenzúra ellen.

A tényfeltáró újságíró könyve néhány nappal ezelőtt jelent meg Grenzenlos kriminell címmel. Ebben arról ír, hogy Németországban elhallgatják a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket.

Ulfkotte áprilisban Magyarországon járt a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, ahol bemutatta a magyar közönségnek A menekültipar című könyvét. Az egykori haditudósító szerint a menekültáradat nem véletlen, hanem politikai és gazdasági csoportok érdekeit szolgálja, a nyilvánosság érdeke viszont az, hogy tudják, ez a döntéshozók tudtával és az ő érdekeiknek alárendelve történik. A német újságíró az Alfahír kérdéseire is válaszolt.

„Rengeteg támadást kellett elviselnem, de ez már a múlt. Manapság nem nyilvános a lakcímem, egy eldugott vidéki tanyán élek Németországban, és egyáltalán nem érzem magam veszélyben”

- mondta lapunknak Ulfkotte. Hozzátette:

„A rágalmak egyáltalán nem zavarnak, ilyen az élet. Voltam én már rosszfiú a keleti blokk felé való határnyitás idején, amikor arról írtam és beszéltem a különféle tévéműsorokban, hogy ezzel a folyamattal rengeteg cigány bevándorlót eresztünk magunkra, és szabad utat nyitunk a bűnözésnek. Akkor is azt mondták, hogy nincs igazam, és fantasztikus jövőnk lesz, most is ezt mondják.”

 

Udo Ulfkotte az N1TV-nek nyilatkozva hangsúlyozta: a menekültipar cégszerű szervezet, amelyben sokan nagyon jól keresnek.