Hollik szerint Soros György be fog lépni a választási kampányba - pedig már rég ott van

Miért csinálod ezt velem kora reggel?!

A Matolcsy Ádám által már nemcsak tulajdonolt, de irányított kormánylap, a Magyar Idők csütörtökön megjelent hasábjain folytatta a szokásos kettős kommunikációt a kormánypárti politikus.

Nagy nap ez a mai (1.) - a Fidesz a parlamentben visszaállt Soros György pártjára

Kedden tárgyalta sürgősséggel az Országgyűlés a nemzeti felsőoktatásáról szóló törvény újbóli módosítását, majd még aznap Orbán Viktor meg is szavaztatta a Lex CEU-ról a képviselőket. Csakhogy amíg áprilisban még a Soros-egyetem bezárásáról beszélt a fideszmédia, addig októberben már egy szót sem írnak arról, hogy a „törvényes keretek figyelembe vételével" egy évnyi haladékot ad a CEU-nak (és még véletlenül sem a Soros-egyetemnek...)

Megint arról beszélt, hogy Soros György alapítványain keresztül - amelyeknek 4716 milliárd forintot utalt át a milliárdos - az Orbán-kormány ellen áskálódik, és be fog lépni a választási kampányba.

Mondjuk az hagyján, hogy Soros György eddig is a kampány része volt: hiszen minden kormányzati plakáton az ő képét lehet látni, de ez sokkal inkább Orbán Viktor szándékának felel meg, semmint "a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa" akarta így, és nem is ő fizetett érte, hanem a magyar adófizetők.

De, ha tényleg ekkora a veszély, akkor miért nem jelenti fel Hollik István Soros Györgyöt?

Vagy legalább kérdezze meg, hol tart a Jobbik által kezdeményezett nyomozás!