Véletlen lenne, hogy Soros György fia egy halálra ítélt bűnöző bőrébe bújt?

Alex Soros

Soros György fia, Alex Soros egy megtörtént eseményeken alapuló filmdráma egyik producere és szereplője lesz. Az alkotás a texasi Cameron Todd Willingham történetét dolgozza fel: az amerikai férfit 2004-ben végezték ki, ugyanis bűnösnek találták három leánygyermeke meggyilkolásában.

A vád szerint Willingham a gyermekeire gyújtotta a házat, azonban kivégzése után olyan bizonyítékok kerültek napvilágra, amelyek megdönthetetlenül az ártatlansága mellett szóltak.

A filmben egyébként egy texasi nő a végsőkig fog küzdeni azért, hogy bebizonyítsa ártatlanul ítélték el a férfit.

A noizz.hu arról ír, hogy A Trial by Fire-t 2018-ban mutatják be, a főszerepben Jack O'Connell és Laura Dern, a forgatókönyvet az Oscar díjas Geoffrey Fletcher jegyzi, a rendező pedig a szintén Oscar díjas Ed Zwick.

Alex Soros egy szintén halálra ítélt bűnözőt fog alakítani a filmben.

Orbán Viktor kebelbarátja, Aleksandar Vučić épp most találkozott Soros fiával

A szerb államfő hétfőn hivatalában fogadta Soros György fiát, Alexet, aki a Nyílt Társadalom Alapítvány igazgatótanácsának alelnöke - írja a Delhir.info. Németh Szilárd legyen a talpán, ezt már neki is nehéz lesz elmagyarázni. Vučić és Soros (SOROS) Szerbia európai útjáról, az EU-s integrációról, a média helyzetéről és a jogállamiságról is tárgyalt.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. április 18. | 12:35
A táncegyüttes menedzsmentje cáfolja a sajtóértesüléseket.
sss
2019. április 18. | 09:34
Az utolsó percig kérdéses volt a továbbjutás sorsa.

Érdekes, amióta bevezették a videobírót, mintha kiegyensúlyozottabb lenne a labdarúgás. Évek óta tendencia, hogy a (marketing és piaci szempontból) jobban csengő csapatok javára gyakrabban tévednek a játékvezetők. Amióta viszont a VAR (video assistant referee) létezik, azóta az ún. kiscsapatoknak is több esélye van labdába rúgni. Az e heti Bajnokok Ligája mérkőzések után, ha nem lett volna a technológiai segítség, akkor most, nem Ajax - Tottenham, hanem Manchester City - Juventus elődöntőt rendeznének a Bajnokok Ligájában. Ehhez hozzávehetjük azt is, hogy a Foci-Vb-n is már alkalmazott videobírónak köszönhetően Horvátország is el tudott jutni a döntőig, míg ha a bírón múlott volna, akkor nem horvát-francia, hanem angol-francia döntőt rendeztek volna.

Lehet mégis csak jobb, ha a technológiára bízzuk a futballt, és nem az emberi szubjektivitásra, ha igazságos döntéseket akarunk.