Szerinte ez nem probléma! Lázár János bevándorlók befogadásáról beszélt a parlamentben

Ez nem jelenthet problémát Magyarország számára!

Pedig Volner János, a Jobbik frakcióvezetője „csak" arra volt kíváncsi hétfőn az Országgyűlésben, hogy mi a terve a kormányzatnak a munkaerőhiánnyal.

"Tervezik-e több százezer ember leépítését a közszférából, vannak-e erre vonatkozó kormányzati háttérmunkák?"

- utalt arra a legerősebb ellenzéki párt politikusa, hogy Orbán Viktor barátja, a milliárdos Demján Sándor szerint elkerülhetetlen a leépítés a közszférából,

így több tanárnak is mennie kell,

illetve arra, hogy a miniszterelnök másik barátjának, Garancsi Istvánnak a cége (Market Zrt.) nem olyan rég vetítette előre

a harmadik világból érkező vendégmunkások tömeges alkalmazását.

Azt pedig már a kormányzat sem tagadja, hogy mintegy 20 ezer bevándorló kapott letelepedési engedélyt a Rogán Antal-féle kötvényprogram során, illetve több mint ezren kaptak idén egyedi menekültstátuszt is.

Lázár Jánost ezzel sikerült is kibillenteni a híres/hírhedt egyensúlyából:

"Franciaországban 8,5 millió olyan felnőtt férfi van, aki bevándorló hátterű és muszlim, ehhez képest ezer ember befogadása nem jelenthet ennek az országnak problémát. Tizenkilencezer ember pedig kölcsön adott ennek az országnak, szerintem helyes, ha eljönnek oda, ahova kölcsön adnak"

- leplezte le a kormányzat valódi menekültpolitikáját a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Kérdés, ha az Orbán-kormány szerint nem jelenthet problémát hazánknak ezer muszlim bevándorló befogadása, akkor miért volt szükség a kvóta elleni pávatáncra, ahol egyébként 1294 bevándorlót kellett volna ideiglenesen befogadni?

Ja, igen. Sikerült ezzel megetetni egy csomó magyar állampolgárt.

A teljes vitát itt tudja megnézni: