Botrány: idős, beteg néni ágya felett szórakozott két perverz ápoló

Szombaton került fel az internetre, azóta pedig gőzerővel terjed két fotó, amin egy ápolókból álló páros gyaláz meg egy idős beteget azzal, hogy ágya mellett imitál szexuális aktusokat.

A képeken szereplő férfi pólóján jól kivehető a „Baptista” felirat, tehát az már elsőre is biztosnak tűnt, hogy ő a szeretetszolgálat alkalmazásában állhat. A nőnek csak az azóta már letörölt Facebook-profilját terjesztik a felháborodott kommentelők, akik szerint a helyszín a pécsi Malomvölgyi úton található Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona lehetett. Végül ez be is bizonyosodott. A fotókat nagy nyilvánosság elé kiposztoló egyik felhasználó az Alfahír kérdésére elmondta, hogy egy zárt csoportban szembesült a képekkel szombaton.

A szeretetszolgálattal az 24.hu-nak sikerült felvennie a kapcsolatot, akik végül egy közleményben elismerték az esetet és azt is elmondták, hogy azonnal kirúgják mindhárom munkavállalójukat (a párost, és a fotóst is).

Mint fogalmaztak, „a Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége

az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti,

a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.”

Frissítés: A feljelentéseiről ismert Tényi István az Alfahírt tájékoztatta arról, hogy a Pécsi Rendőrkapitányságnál bejelentést tett személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben, miután egy kiszolgáltatott betegről készült fotókat hoztak nyilvánosságra az ápolók.