Ezen igazodjon ki! - Soros embereivel tart közös kormányülést Orbán

Nem hiányozhatnak a Bilderberg-csoport tagjai sem, de akkor most ki ellen küzd a miniszterelnök?

Az esemény pikantériája, hogy Szerbia jelenlegi elnöke, Aleksandar Vučić, aki legutóbb novemberben fogadta Soros György fiát, Alex Sorost, aki arra biztatta az elnököt, hogy Szerbiának meghatározó szerepet kell játszania a térség stabilitásának megőrzésében. Megerősítették, hogy a Nyitott Társadalomért Alapítvány kész támogatni Szerbiát és segíthet a vállalkozások számára is szimpatikusabbá tenni az országot.

Magyarországon mindeközben a választások közeledtével olyan mértékben hatalmasodott el a kampány a kormányzaton, hogy múlt héten Németh Szilárd és a Fidesz képviselői azért vonultak ki a nemzetbiztonsági bizottság nyitott üléséről, mert megjelent a bizottság egyébként állandó tagja, Szél Bernadett, akit a Fidesz a Soros-hálózat szolgájának tekint, aki Soros György érdekeit képviseli.

Mi lesz akkor ha a közös kormányülésen a miniszterelnök jó barátja, Vučić is megjelenik, aki épp a napokban jelentette be, hogy országa annak ellenére, hogy nem az EU tagja, akkor is kiveszi részét a közös teherviselésből és hajlandó menekülteket befogadni, azaz nyíltan teljesíteni a Soros által is képviselt tervet, nem úgy, mint a magyar kormány, aki titokban vitte véghez mindezt.

Orbán jó barátja is teljesíti a migránskvótát - igaz, legalább ő nem hazudik róla

Orbán Viktor legközelebbi külpolitikai szövetségese - akivel még a V4 országok vezetőinél is látványosabb barátságot ápol - követi a magyar kormányfő példáját, éshajlandó migránsokat befogadni.Igaz, Aleksandar Vucic legalább nem titokban kezdi meg a betelepítést. Éppen ellenkezőleg, a szerb kormány fanfárok zúgása mellett jelentette be, hogy még úgy is vállalja a brüösszeli kvóta teljesítését, hogy még nem tagja az Uniónak.

Talán a miniszterek fogják magukat és kivonulnak az ülésről, vagy épp arról fognak tárgyalni, amit korábban a szerb vezetés már megtárgyalt Alex Sorossal?

A delhir.info a belgrádi sajtóra hivatkozva azt írja, hogy a napokban derült ki az is, hogy Ana Brnabić szerb kormányfő meghívást kapott a Bilderberg-csoport következő találkozójára. Egyes elméletek szerint a világ legbefolyásosabb szabadkőműves páholyának tartott Bilderberg-csoport következő találkozójára az olaszországi Torinóban kerül majd sor június 7. és 10-e között.

A lap emlékeztet, hogy a Bilderberg-csoport ellen az Orbán-kormány annak idején egy Bajnai- és Reding-ellenes minikampányt is felhúzott. Így alig várjuk, hogy miről fog szólni a kormányülés, és megkérdezi-e Orbán barátjától, hogy miért találkozgat Soros fiával, vagy a miniszterelnök-asszonyt, hogyan férkőzött a nemzetközi bankárok kegyeibe.

Orbán Viktor kebelbarátja, Aleksandar Vučić épp most találkozott Soros fiával

A szerb államfő hétfőn hivatalában fogadta Soros György fiát, Alexet, aki a Nyílt Társadalom Alapítvány igazgatótanácsának alelnöke - írja a Delhir.info. Németh Szilárd legyen a talpán, ezt már neki is nehéz lesz elmagyarázni. Vučić és Soros (SOROS) Szerbia európai útjáról, az EU-s integrációról, a média helyzetéről és a jogállamiságról is tárgyalt.