A Fidesz ismét telefonálgatásba kezd Vona Gábor miatt

Hidvéghi Balázs nem csak azt árulta el, hogy csütörtökön megjelennek a mindenki által megcáfolt kerítésbontó ellenzékről szóló óriásplakátok, de más meglepetéssel is szolgált a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ugyanis "a Fidesz köztéren és telefonon tájékoztatja a választópolgárokat".

Hidvéghi közölte: az óriásplakátokkal egyidejűleg ismét telefonos tájékoztató akciót indít a nagyobbik kormánypárt, "melyben tájékoztatjuk a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról".

Tök rendes a Fidesztől: emlékeztetnek rá, hogy Vona Gábor javaslatára vezényelték a honvédséget a határra

Újabb ordas hazugság, és egy újabb per. Röviden így lehet összefoglalni a fideszmédia és a Habony-művek szerda éjszakai és csütörtök reggeli teljesítményét. Ugyanis folytatják a rendkívül színvonaltalan "kerítésbontó-koalíció" kampányukat, és az Echo TV korábbi anyagát meghamisítva hazudják azt, hogy Vona Gábor mindig is le akarta bontani a kerítést a déli határon.

Sajnos arról nem árult el bővebb információkat, hogy mit hallgathatunk majd a vonal másik végén, de az biztos, hogy "felháborító" lesz.

Közben pedig azon gondolkodunk, hogy valóban így viselkedik, így kommunikál-e egy olyan párt, amely ténylegesen akkora előnnyel vezet, mint amit egyes közvélemény-kutatók mutatnak. Vagy sokkal inkább egy elkeseredett, megsebzett küzdőfélre hasonlít, aki most már minden egyes keze ügyébe kerülő tárgyat (lásd: telefon) igyekszik felhasználni, hogy valahogy kárt tegyen ellenfelében.

Nem túl elegáns.

Amikor Orbán elmondta, hogyan fog összeomlani a rendszere

A 2008 júniusában készült felvételen arról beszél: nem igaz az a közvélekedés, hogy a politikában semminek sincs következménye. "Az igazság ennél sokkal kellemetlenebb: mindennek van következménye. Csak nem kis darabokban méretik ki. Hanem egyszerre, a végén. De az hatalmas lesz."

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A közgazdásznak meggyőződése, hogy minden politikai változásnak belülről kell indulnia.
A vásárlás tényét nem cáfolta Benkő Tibor.
A Fidesz Zuchslag Janija több mint 8 évet kaphat.