2018. 03. 17. 22:42

Csintalan Sándor bejelentette, hogy a Jobbikra fog szavazni

Csintalan Sándor a HírTV-n jelentette be, hogy a Jobbikra fog szavazni április 8-án.

A tévés műsorvezető Tantusz című betelefonálós műsorának pénteki adásában azt mondta, Orbán Viktor március 15-i beszédében egyértelműen arra a döntésre jutott, hogy diktatúrát fog építeni Magyarországon. Ezért Csintalan Sándor arra jutott, hogy

listán a Jobbikra fog szavazni,

mert a baloldali pártok képtelenek együttműködni, és nem lesz semmilyen összefogás sem. Elmondta azt is, hogy lakhelyén, Óbudán a legesélyesebb ellenzéki jelöltet fogja támogatni, akinek személyéről még nem döntött, de Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnököt „baromi okos embernek” nevezte, aki „jól is beszél”.

Az egész műsort érdemes megnézni, de a fentieket 10:05-től mondja Csintalan Sándor:

Emlékezetes: Orbán Viktor március 15-i beszédében konkrétan megfenyegetett mindenkit, aki nem fideszes. Azt mondta, választási győzelmük után elégtételt fognak venni az ellenzéken jogi és politikai értelemben is. A példátlan fenyegetésre Vona Gábor Jobbik-elnök elsőként reagált, beszédébe építve azt mondta: egy éve még úgy látta, a kommunizmus felé csúszik vissza az ország, de most már inkább úgy érzékeli, hogy a középkorba.

Később úgy nyilatkozott: bízik benne, hogy a józanabb gondolkodású, polgári, konzervatív, keresztény Fidesz-szavazók is érzik, hogy ez az ember már nem az, akit ők annak idején támogattak. Emlékeztetett: "Utoljára Grósz Károly 1988-ban fenyegette meg az embereket hatalmi pozícióból, de még ő sem egy nemzeti ünnepen, hanem egy pártgyűlésen".